Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Beurre manié - sűrítés francia módra

Nálunk ritkán használják a klasszikus francia sűrítési módot, pedig nagyon finommá teszi a főzelékeket. Bár mostanában divatosabb a saját anyaggal sűrítés, azért vannak olyan zöldségek, amiknél érdemes ezt a módszer is kipróbálni – Pataky Péter most a zöldborsóval mutatja meg.
2015. november 23.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Bableves sűrítése rántás nélkül

Bableves sűrítése rántás nélkül

Sűrítés másképp, liszt nélkül.
Francia zöldborsófőzelék fokhagymás tarjával

Francia zöldborsófőzelék fokhagymás tarjával

Tarja, ami klopfolás nélkül is lehet istenien omlós? Igen! Ha rászánjuk az időt a pácolásra és a sütésre, személyesen is meggyőződhetünk róla.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!