Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Az elsózott étel megmentése

Elsóztuk? Nincs ok a pánikra, itt van pár trükk arra, hogy helyrehozzuk ... Milyen más konyhai praktikára volna szükségünk Valentin-napon?
2016. június 1.

Bárkivel megtörténhet, hogy egy kicsit “megcsúszik” a kezében a só. ilyenkor sem kell pánikba esni, több módszer is van arra, hogy a só érzékelt mennyiségét csökkentsük:

  1. Szórjunk az ételünkbe egy késhegynyi szódabikarbónát
  2. Ha ez sem lenne elég, akkor jöhet a két nagyágyú  egyike: tegyünk bele egy meghámozott, nyers krumplit, vagy egy szelet kenyeret, amit azután 10 perc főzés után dobjunk ki belőle.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Pomeló tisztítása

Pomeló tisztítása

Sokan mostanában ismerkednek a pomelóval, kerüljön bátran a kosárba, mutatjuk, hogy kell a legügyesebben megtisztítani!
Gombakrémleves sajtos pirítóssal

Gombakrémleves sajtos pirítóssal

Az egész erdő koncentrálódik ebben az egy tál gombakrémlevesben. Az intenzív, kellemes ízeket a roppanós, sajtos pirítós koronázza meg.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!