Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Asztali kuka – a rend egyik alapköve

A legtöbb étteremben dolgozó séf elképesztő rendet tart maga körül, bárhol is főz. Ez nem véletlen, mivel egy éttermi konyhában elengedhetetlen a rend és a tisztaság. Pataky Péter elárulja, mi az egyik fontos titka a rendezett pultnak, amivel ráadásul időt is spórolhatunk magunknak főzés közben.
2016. február 17.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?