Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Ananász tisztítása

Nem kell félni tőle: a friss ananászt néhány mozdulattal meg lehet tisztítani
2016. május 31.

A tetejét – bóbitáját – egy éles késsel levágjuk. Az ananász testét előbb félbe, majd a feleket több cikkre hasítjuk.  Így könnyen el tudjuk távolítani a belső fás részt, ahogy pl. a fejes káposztánál is. Végül levágjuk a külső héjat, és a már megtisztított gyümölcsöt a receptben előírt méretűre aprítjuk.

A videóban itt található: 1:13-2:21-ig

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

A tojás szétválasztása

A tojás szétválasztása

Egy videó, két pofonegyszerű megoldás. Semmi olyasmi nem kell hozzá, ami ne lenne minden háztartásban. Ismét olvasónk mutatja meg a legjobb módszereket.
Hagymadinsztelés

Hagymadinsztelés

Ételeink legtöbbjének elkészítése hagymadinszteléssel kezdődik. A feladat egyszerű, mégis lehet még jobban csinálni.

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?