Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Almakompót serpenyőben

Pataky Péter egy ropogós, bőrös sertéskaraj mellé készíti a szokványostól eltérő almakompótot, de más húsok mellé, vagy akár önmagában is megállja a helyét. Ráadásul egyszerű és villámgyors. Bő víz helyett kis vajjal készül, de nézzék inkább meg a videót!
2016. február 1.

Hozzávalók:

  • gyömbér 
  • 2 db zöld alma 
  • 5 dgk vaj 
  • citrom 
  • 1-2 ek cukor

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Gyömbéres almakompót

Gyömbéres almakompót

Kicsit pikáns, kicsit savanyú és nagyon finom ez a gyömbéres almakompót. Tökéletes körete egy ropogósra sült csontos karajnak.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!