Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Almakompót serpenyőben

Pataky Péter egy ropogós, bőrös sertéskaraj mellé készíti a szokványostól eltérő almakompótot, de más húsok mellé, vagy akár önmagában is megállja a helyét. Ráadásul egyszerű és villámgyors. Bő víz helyett kis vajjal készül, de nézzék inkább meg a videót!
2016. február 1.

Hozzávalók:

  • gyömbér 
  • 2 db zöld alma 
  • 5 dgk vaj 
  • citrom 
  • 1-2 ek cukor

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Gyömbéres almakompót

Gyömbéres almakompót

Kicsit pikáns, kicsit savanyú és nagyon finom ez a gyömbéres almakompót. Tökéletes körete egy ropogósra sült csontos karajnak.

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?