Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Alaplé? Alap!

Rengeteg étel van, ami sokkal finomabb lesz, ha víz helyett alaplével készítjük. Pataky Péter konyhájában maradt egy kis csirkeszárnyvég, így azt felhasználva megmutatja, hogyan készítsünk egy egyszerű csirke alaplevet.
2015. november 12.

Csirke alaplé

10 db csirkeszárnyvég

2 db sárgarépa

1 db fehérrépa

fél fej vöröshagyma

fél karalábé

1 db paradicsom

1 csokor petrezselyem

hideg víz

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!