Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Alaplé? Alap!

Rengeteg étel van, ami sokkal finomabb lesz, ha víz helyett alaplével készítjük. Pataky Péter konyhájában maradt egy kis csirkeszárnyvég, így azt felhasználva megmutatja, hogyan készítsünk egy egyszerű csirke alaplevet.
2015. november 12.

Csirke alaplé

10 db csirkeszárnyvég

2 db sárgarépa

1 db fehérrépa

fél fej vöröshagyma

fél karalábé

1 db paradicsom

1 csokor petrezselyem

hideg víz

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.