Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

A tökéletes kruton

A pirított kenyérkocka a legegyszerűbb levesbetét és saláta feltét, mégis könnyű elrontani. Ha csak olajban pirítjuk, nem lesz olyan finom. Ha csak vajban, megég a vaj, mire megpirul a kenyér. Mi a megoldás? Pataky Péter megmutatja!
2016. január 21.

Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Cézár saláta krutonnal

Cézár saláta krutonnal

A Cézár saláta lelke a dresszing. És a jól elkészített öntethez már nem is kell sok minden más: friss saláta, parmezán és persze az elmaradhatatlan vajas kruton.
Klasszikus savanyú tojásleves vajas krutonnal

Klasszikus savanyú tojásleves vajas krutonnal

Gyerekkorunkat idéző ízek, hozzáférhető alapanyagokból. Olcsó és mégis istenien finom hétköznapi leves.

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?