Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: The Body Shop

Töltsd újra! Szuper kezdeményezést indít itthon a The Body Shop

2022. February 15.

Egy palack mind felett, ezzel a szlogennel indította útjára a környezettudatosság jegyében újratölthető állomását a The Body Shop. Ugorj be Budapesten az ETELE Plaza-ba, vegyél egyet az új alumínium palackból, töltsd bele kedvenc tusfürdődet vagy hajápolódat, ha elfogyott, menj vissza és töltsd újra! Ezzel a költséghatékony megoldással 25 tonna műanyag is megspórolható évente.

Utántöltő forradalmat indít a The Body Shop 

A brit cég minél több vásárlót szeretne meggyőzni arról, hogy a csomagolás újrafelhasználása sokkal jobb annál, mint hogy kidobnák azt. Ennek érdekében 2019-ben két új brit üzletben indult újra úttörő termék-utántöltő rendszerük, céljuk, hogy 2022 végéig 159 üzletünk lesz az Egyesült Királyságban és 500 világszerte. Ez utóbbiból az első magyarországi a budapesti ETELE Plaza-ban került bevezetésre.

Az üzletekben mostantól megvásárolható a számtalan alkalommal újratölthető alumínium pumpás palack, amivel nem csak a környezeted óvod, de még a pénztárcádnak is jót teszel. Az újratölthető palackot csak egyszer kell megvásárolnod, utána kedvedre töltheted azt fel kedvenc ápoló termékeddel.

Tipp: Így halványíthatsz a bőrfoltokon

Jelenleg hat különböző ápoló közül tudsz választani, pl. Gyömbéres sampon és balzsam vagy Sheás és Mandulatejes tusfürdő, de találni fogsz gyümölcsös és virágos illatokban is tusfürdőket (akár Eper és Moringa illatban). Az utántöltő állomás mellett a cég továbbra is meghálálja, ha kiürült műanyag termékeit visszaviszed bármelyik magyarországi üzletük egyikébe. Minden 5 visszavitt tégely után 50 törzsvásárlói pontot kapsz.

A The Body Shop elkötelezte magát amellett, hogy a lehető legfenntarthatóbb vállalkozás legyen. Éppen ezért folyamatosan felülvizsgálják termékeiket a hulladék csökkentése, a megújuló és újrahasznosított anyagokból készült csomagolások fejlesztése érdekében.

Ez is érdekelhet:

12 hónap után tényleg dobjam ki a kozmetikumokat?

Forrás: Drive Me Baby

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!