Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Tíznaposra bővül az Országos Étterem Hét

Rekordszámú résztvevő étteremmel elindult az asztalfoglalás.
2020. February 20.

Március 6. és 15. között, a nagy érdeklődés miatt a korábbi években megszokottnál hosszabban ismerkedhetnek kiváló éttermek kínálatával az érdeklődők országszerte. Az Országos Étterem Héten több mint 140 étterem várja gondosan összeállított 3 fogásos menüsorokkal a vendégeket 3.900 forintos Top, 4.900 forintos Prémium, vagy 5.900 forintos Exkluzív kategóriákban. Asztalt foglalni már lehet a www.etteremhet.hu oldalon.

A gasztronómia világában idén tavasszal lesz egy olyan hét, ami tíz napig tart majd! Az Országos Étterem Hét tavaszi programja ugyanis a megnövekedett érdeklődés miatt a szokásosnál hosszabb ideig lesz elérhető. Március 6-tól 15-ig ismerkedhetnek a program látogatói a legkülönfélébb konyhákkal, minőségi fogásokkal, precízen összeállított menüsorokkal az ország kiváló éttermeiben, méghozzá előnyös menüárakon.

Soha annyi étterem között nem válogathattak a vendégek, mint most: a tavaszi programba több mint 20 új helyszín kapcsolódott be, s ezekkel együtt összesen 140 vendéglátóhelyre lehet asztalt foglalni az országban. Számos olyan étterem is szerepel, amely több gasztro kiadvány vagy rangsor alapján is az 50 legjobb magyarországi étterem közé tartozik.

A kiváló séfek által kidolgozott menüsorok az ínyenceket is elvarázsolják. Találhatunk a kínálatban hagyományos magyar ételeket és alapanyagokat, mint például a rántott borjúfej vagy az őzragu leves, de ezeket újragondolt, modern verziója is fellép, mint a savanyú vetrece szarvasból vagy szarvasburger fekete zsemlében. Megkóstolhatjuk más európai országok és távolabbi tájak egzotikus ételeit is: marokkói bárány, ausztrál wagyu steak, békacomb vagy a Charolais hátszín füstölt libamáj habbal szintén szerepel a fogások között. A halak és tenger gyümölcsei szekció is erősre sikerült: polip paprikás, rák consommé, cápa steak és a Surf & Turf bizonyítja, hogy az Étterem Héten résztvevő vendéglátók valóban kínálatuk legjavát komponálták 3 fogásos menüsorokká erre a tíz napra.

Azoknak, akik szívesen megismerkednének egy-egy új, számukra még ismeretlen étterem kvalitásaival a menüsorok révén, érdemes résen lenniük: az előzetes asztalfoglalásra mától van lehetőségük, kizárólag a www.etteremhet.hu oldalon. A honlapon tájékozódhatunk a programba bekapcsolódott éttermekről is. 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Segítség, étterembe megyünk! …Gyerekkel!

Segítség, étterembe megyünk! …Gyerekkel!

Nyáron, amikor az ember gyakrabban hagyja el az otthoni (főző)bázist, utazik, jön-megy, nyaral, sor kerülhet étteremlátogatásra is. Gyerekkel.
Őszi gasztro program: indul a XIII. Országos Étterem Hét

Őszi gasztro program: indul a XIII. Országos Étterem Hét

A 3.300 forinttól kezdődő 3 fogásos menüsorokat 2017. október 9-15. között kóstolhatják meg a vendégek. A programban több mint 100 magyarországi közép- és felső kategóriás étterem vesz részt. Az éttermek listája a cikkben, az asztalfoglalási rendszer mától elérhető,
A meztelen étterem visszatér

A meztelen étterem visszatér

"Itt nem csak arról van szó, hogy levetkőzünk, ez társadalmi tapasztalatszerzés is!"

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!