Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: ©buzzfuss/123RF.COM

Te jó ég, már Paris Hilton is főzős műsort indított?!

A Netflixen kukkanthatunk be a híres-neves örökösnő hajmeresztő konyhájába.
2021. szeptember 25.

Igen, sokat látott világunknak pont erre volt még szüksége – magát Paris Hiltont szeretnénk látni a konyhában tüsténkedni. A Cooking With Paris című Netflix-műsor részeiben az örökösnő a barátaival áll bele a főzőcskézésbe. Természetesen nem pörköltszaftos kötényben mutatkozik a dúsgazdag híresség, hanem méregdrága cuccokban küzd a sütő előtt. Hogy mindez önmaga paródiája, esetleg más hasonló gasztro-showk megcsúfolása volna, azt nehéz eldönteni. Vagy tekintsünk rá simán úgy, mint kortársművészeti előadásra? Itt már a hozzávalók bevásárlása is nagyestélyiben történik: Paris csillámos maszkkal egészíti ki masnis Barbie-ruháját.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

我的電影清單🔆 (@movie_lover_fans) által megosztott bejegyzés

Kedvenc reggelije a “lusta pillecukor”: olvadásig izzítja a mikróban, majd kék ételfestékkel színezi, illetve csillámló cukorgyönggyel hinti meg. Mindebben Kim Kardashian segíti, akivel aztán vidám formákra vagdossák a végeredményt, közben pedig megegyeznek abban, hogy Hilton kisasszony most is ugyanakkora partiarc, mint 21 évesen.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés

De mexikói lakomát is rittyent a 40 éves médiaszemélyiség: tortilla és egy hatalmas, taco-alakú szétverendő pinyáta a menü. Máskor pedig kardio-edzést tart: ami nem mást jelent nála, mint hogy nekiáll krumplit pucolni.
Olasz ételt terveztek Demi Lovatóval: de a szív alakú raviolit nem volt könnyű összehozni, ugyanis a tésztakészítő gép nem volt hajlandó teljesíteni az örökösnő óhaját – így inkább bolti alapanyagot vettek elő. Közeleg a hálaadás, ami pulyka nélkül elképzelhetetlen – és Hilton művésznő el is indul megvenni a húst. De mikor meglátja a bezacskózott nagydarab madártetemet, hirtelen fekete-fehér rémálomba fordul minden, ami láttán Alfred Hitchcock is elismerően csettintene. Persze aztán kiderül, hogy Paris csak álmodta az egészet, és később bátran belevág a szárnyas sütésébe.

Perzsa
Forrás: goodfood.com.au

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.