Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Tart még a tél, főzzünk laktató ételeket!

2019. február 10.

Egyelőre még tartja magát a hideg, készítsünk laktató, melengető ételeket! Hoztunk nektek egy receptválogatást jövő hétre csupa finom, télies fogással. 

Kezdjünk rögtön egy krémlevessel! Gökler Kriszti a karfiolt először megsütötte, így még ízletesebb lett ez a leves. 

Horvát Sára Stroganoff levesét szintén hideg időre ajánljuk. 

Csigó Zita paradicsomos gerslije szuper egytálétel lehet fázós napokra.

Ahogy ez a tapas is csicseriborsóval és spenóttal. Tökéletes vacsora!

Kevés az idő? Nem lehet kifogás, csak vessünk be egy adag konyhakész tortellinit! Mehet hozzá paradicsom és sok sajt, különlegesen finom tepsis étel lesz belőle. 

Húsgombóc mindig jöhet, ugye?

Ahogy egy jó húsos pite is…

Ha a burgonyára esküsztök, készítsétek el ezúttal gratinként, majd turbózzátok fel kolbásszal és almával.

Fűszer, fűszer és fűszer! Erre van szükségünk egy fázós napon. Kriszti vöröslencse dahlja garantáltan átmelegít.

És végezetül jöjjön még egy tepsis étel, hiszen télen a sütőt is bátran járathatjuk: csirkés-kukoricás enchilada

 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!