
Sütnél egy finom fánkot?
2019. január 19.Ugye te sem hagyod ki az idei szezonban az otthoni fánksütést? Hogy meghozzuk a kedvet, mutatjuk gasztrobloggereink legjobb receptjeit. Lesz itt klasszikus, különleges és egészséges variáció is, jó válogatást kívánunk!
Kezdjük rögtön egy klasszikus kedvenccel, az almafánkkal. Fahéjjal is isteni, receptünkben viszont kínai ötfűszeres ízesítést kapott, hogy még különlegesebb legyen.
Hogy micsoda? Igen, fánk lyuk! Sára nem csak receptet mutat, az elnevezést is megmagyarázza.
Kriszti jó szokásához híven egészséges alapanyagokból sütött fánkot, ezúttal csörögét.
Spanyol churros. Tunkolni kötelező!
Szuperkönnyű, extrán ropogós fánk: süssünk spanyol churrost csokiszósszal!
Steiner Kristóf gluténmentes fánkocskáit muszáj kipróbálni.
Ekler, az egyik legtrendibb fánk! Olivér receptje alapján te is könnyedén az asztalra varázsolhatod.
A jalebi az indiai utcai árusok egyik legnépszerűbb terméke. A te konyhádban is elkészülhet, semmi beszerezhetetlen hozzávalót nem igényel, ráadásul nagyon mókás a külseje is.
Banános-kókuszos fánkcsodák, csupa egészséges hozzávalóból.
Homer Simpson tuti most is ilyet eszik a kanapéján ülve…
Tunéziai édesburgonyás fánk, ugye milyen jól hangzik?
Szalagos fánk zacskóban készítve? Mutatjuk!
Csavarjunk egyet a képviselőfánkon, töltsük meg ezúttal Nutellával, ahogy Zita tette!
És ha valaki nem annyira édesszájú, annak is van javaslatunk: francia fánk sok sajttal. Nem lehet rossz!