Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: Zillow

Nézd meg Télapó konyháját!

Maga a ház 650.000 dollárt (191.873.501 Ft.) ér, a sütőn pedig 12 (TIZENKETTŐ!!) különböző sütési beállítás
2016. december 6.

Arra a  kérdésre, hogy hol lakik a Mikulás, mindenki tudja a választ: az Északi Sarkon.  De a piros ruhás öregúr pontos lakcímét eddig homály fedte. A Zillow, a házakat listázó weboldal ezúttal  tiszta vizet öntött a pohárba: feltette a nagy szakállú Télapó otthonát – amelyet 656,975 dollárra, azaz 191.873.501 forintra becsültek. A három hálószobás, két fürdőszobás faház egy 25 hektáros birtokon áll, ezzel hatalmas teret hagyva a rénszarvasoknak a mozgásra. A ház legfigyelemreméltóbb jellemzője mégis a konyha.

Fotó: Zillow

Fotó: Zillow

A sütőnek 12 különböző beállítása van – rejtély, mire valóak és hogyan funkcionálnak. A legfontosabb jellemzője – a honlap szerint – a sütőből-az-asztalra elrendezés, tehát a bejglikre nem kell perceket várnunk, míg kihűl, hamarabb is fogyaszthatjuk azokat. Érdemes megfigyelni az élénkpiros dominanciáját, még a robotgép is ebben a színben pompázik. További felszerelések: sodrófa, konyhai óra, spatula, muffin forma, mérőedények, átlátszó üvegekben tárolt hozzávalók – hogy mindig tudja az öreg, mennyi alapanyag van még.

A Zillow egy minden szobát bemutató galériát és egy videót is mellékel, melyben virtuálisan körbejárhatod Télapó házikóját. Még a három hálószobába is beleshetsz, ami felveti a kérdést: Ki alszik még ebben a házban?

Fotó:  Zillow

Fotó: Zillow

 

Forrás: delish 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Mitől vidám a Mikulás?

Mitől vidám a Mikulás?

Persze hogy a hideg csípte pirospozsgásra a jó öreg Mikulás arcát. Azért picit utánanéztünk. Okos tippek, remek ajánlatok a forró italok világából – és egy kis történelem.
Ess neki ma, megéri!

Ess neki ma, megéri!

Vannak, akik nem egy nagy rohammunkával teljesítenék a decemberi kötelező köröket, hanem arányosan minden fronton haladnak hol ebben, hol abban. Akárhogy is, itt egy újabb nap, amikor haladhatunk egy sor dologgal ;)
Otthon készülő apróságok - kezdd el ma!

Otthon készülő apróságok - kezdd el ma!

Ha jobban körülnézünk otthon, egy sor felhasználható holmiból tudunk izgalmas apróságokat készíteni, és most nemcsak az elfekvő nászajándékokra gondoltunk.

Napi ajánlatunk

Top videók

Kókuszos tejberizs

Egyszerű, melengető desszert hűvös napokra.

Baconbe tekert burgonya őszi salátával

Fetás sütőtöksaláta dobja fel a sült burgonyát.

Füstölt sajtos krumplipüréfasírt

Maradék krumplipüré hasznosítására is tökéletes!