Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: Zillow

Nézd meg Télapó konyháját!

Maga a ház 650.000 dollárt (191.873.501 Ft.) ér, a sütőn pedig 12 (TIZENKETTŐ!!) különböző sütési beállítás
2016. december 6.

Arra a  kérdésre, hogy hol lakik a Mikulás, mindenki tudja a választ: az Északi Sarkon.  De a piros ruhás öregúr pontos lakcímét eddig homály fedte. A Zillow, a házakat listázó weboldal ezúttal  tiszta vizet öntött a pohárba: feltette a nagy szakállú Télapó otthonát – amelyet 656,975 dollárra, azaz 191.873.501 forintra becsültek. A három hálószobás, két fürdőszobás faház egy 25 hektáros birtokon áll, ezzel hatalmas teret hagyva a rénszarvasoknak a mozgásra. A ház legfigyelemreméltóbb jellemzője mégis a konyha.

Fotó: Zillow

Fotó: Zillow

A sütőnek 12 különböző beállítása van – rejtély, mire valóak és hogyan funkcionálnak. A legfontosabb jellemzője – a honlap szerint – a sütőből-az-asztalra elrendezés, tehát a bejglikre nem kell perceket várnunk, míg kihűl, hamarabb is fogyaszthatjuk azokat. Érdemes megfigyelni az élénkpiros dominanciáját, még a robotgép is ebben a színben pompázik. További felszerelések: sodrófa, konyhai óra, spatula, muffin forma, mérőedények, átlátszó üvegekben tárolt hozzávalók – hogy mindig tudja az öreg, mennyi alapanyag van még.

A Zillow egy minden szobát bemutató galériát és egy videót is mellékel, melyben virtuálisan körbejárhatod Télapó házikóját. Még a három hálószobába is beleshetsz, ami felveti a kérdést: Ki alszik még ebben a házban?

Fotó:  Zillow

Fotó: Zillow

 

Forrás: delish 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Mitől vidám a Mikulás?

Mitől vidám a Mikulás?

Persze hogy a hideg csípte pirospozsgásra a jó öreg Mikulás arcát. Azért picit utánanéztünk. Okos tippek, remek ajánlatok a forró italok világából – és egy kis történelem.
Ess neki ma, megéri!

Ess neki ma, megéri!

Vannak, akik nem egy nagy rohammunkával teljesítenék a decemberi kötelező köröket, hanem arányosan minden fronton haladnak hol ebben, hol abban. Akárhogy is, itt egy újabb nap, amikor haladhatunk egy sor dologgal ;)
Otthon készülő apróságok - kezdd el ma!

Otthon készülő apróságok - kezdd el ma!

Ha jobban körülnézünk otthon, egy sor felhasználható holmiból tudunk izgalmas apróságokat készíteni, és most nemcsak az elfekvő nászajándékokra gondoltunk.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!