Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Kitiltották a kisgyermekeket az egyik étteremből

2017. április 15.

Pasquale Caruso szerint döntése egyedül az ő dolga.

A Mooresville-ben találhato Caruso’s étterem tulajdonosa által hozott új szabály értelmében 5 évesnél fiatalabb gyermekek sajnos nem étkezhetnek a helyiségben. Caruso, aki maga is kétgyermekes édesapa, elmondása szerint ez egyáltalán nem a gyerekek ellen van, hanem a megfelelő atmoszféra megteremtése érdekében.

A tulajt meglepte, hogy a már Karácsony előtt meghozott szabály a napokban talált magának hatalmas ellentábort a közösségi médiában. Caruso elmondta, az új szabályt a vendégek korábbi elégedetlenkedései szülték: „Szeretnék mindenkit kielégíteni, kellemes atmoszférát teremteni, elegáns stílusban tartani az éttermemet.” – mondta, majd hozzá tette: „Azt szeretném, hogy az éttermem olyan hely legyen, ahol a párok és baráti társaságok kellemes estét tölthetnek el egymással.”

Elmondása szerint vendégek pártoltak el tőle, mert a kisgyerekek ételeket dobáltak, sikítoztak és körbe-körbe szaladgáltak az éttermében. Így ez az új szabály „jó döntés volt a vállalkozás szempontjából” – mondja.

A Caruso’s weboldalán is jelzi, hogy gyerekmenü nem elérhető a kínálatukban, amivel emlékezteti a vendégeit az új szabályra. Néhány vendég üdvözölte az újítást és megköszönték az étteremnek, hogy „tiszteletben tartják a vendégek kényelmét”. Mások viszont elpártolnak a helytől, ha a kisgyermekes családok nem érezhetik ott jól magukat.

 

Forrás: mooresvilletribune.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Segítség, étterembe megyünk! …Gyerekkel!

Segítség, étterembe megyünk! …Gyerekkel!

Nyáron, amikor az ember gyakrabban hagyja el az otthoni (főző)bázist, utazik, jön-megy, nyaral, sor kerülhet étteremlátogatásra is. Gyerekkel.
5 jel, amiből kiderül, igazi olasz étteremben vagyunk-e

5 jel, amiből kiderül, igazi olasz étteremben vagyunk-e

Biztosan állíthatjuk, hogy nincs olyan település Magyarországon, ahol ne lenne legalább egy pizzéria vagy olasz étterem. Na, de hogyan lehetünk biztosak abban, hogy amit elénk raknak, az legalább nyomokban tényleg emlékeztet itáliai elődjére?
Ezek a legjobb magyar éttermek

Ezek a legjobb magyar éttermek

a Dining Guide szerint

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!