Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Karácsonyi ajándékok a sütés szerelmeseinek

Akár mi magunk vagyunk azok, akik imádunk sütni és meglepjük szeretteinket a finomabbnál finomabb süteményeinkkel vagy mi keresünk ajándékot azon szeretteinknek, akik ilyenkor meglepnek mindenféle finomsággal, érdemes most felfedezni a BUTLERS kínálatát, mert itt minden megtalálható, ami a sütéshez és tálaláshoz kell!
2017. December 22.

Az adventi várakozás nyugalma, a legtöbbünk számára álomkép csupán. Sodródás a karácsonyi forgatagban, ajándékok hajkurászása, miközben a hétköznapi teendőink is várnak ránk, ez sokkal inkább tűnhet ismerősnek. A legdrágább kincsünk tehát maga az idő. Olyan ajándékot adni szeretteinknek, amire időt és figyelmet tudtunk fordítani, igazán különleges dolog. Egy szeretettel és odafigyeléssel készített sütemény, bonbon vagy hasonló házi finomság tökéletes ajándék idén karácsonyra!

A nagymama mézeskalács receptje jó választás lehet, de a lélegzetelállító hatáshoz szükség van némi kreativitásra, egy kis képzelőerőre és a tökéletes csomagolásra!

A konyha szerelmesei idén is számos izgalmasabbnál izgalmasabb sütikiszúróval, tésztapecséttel, kekszes dobozzal, üvegekkel, tárolókkal és sok más hasznos aprósággal találkozhatnak a BUTLERS kínálatában.

Ha pedig mi magunk ajándékoznánk a család szakácsainak hasznos apróságokat a konyhába, akkor érdemes szétnézni a karácsonyi ajándékötletek között és ellátogatni a BUTLERS üzleteibe, mert itt nem csak szép, de igen hasznos különlegességek várnak!

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Forró csokit a fára!

Forró csokit a fára!

Finom díszek a fára? Nem csak a mézeskalácsok lehetnek azok!
Karácsonyi riadóóó! Ezeket az ajándékokat már most kezdd el!

Karácsonyi riadóóó! Ezeket az ajándékokat már most kezdd el!

Nem, nem tévedés, riadókészültség van, ha Karácsonyra saját készítésű gasztro ajándékot terveztél! "Mert sok esetben a cucc minél többet áll a másik cuccban, annál jobb lesz." :)
Kandírozott narancshéj ajándékba

Kandírozott narancshéj ajándékba

A csokoládéba mártás napján mi mást is tehetnénk, mint, hogy ezt a szinte kötelezően elkészítendő, karácsonyi finomságot csokiba mártjuk?

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!