Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Így mentik meg a bárok a nőket

Cél a romantikus randi és a biztonság
2017. január 13.

Ha kellemetlen randin ragadtál, vagy zaklatni kezdett egy ittas idegen, néhány külföldi bárban már egy percig sem kell aggódnod.

2016-ban Angliából indult a fogyasztók megvédésére irányuló kezdeményezés, amely most már az Egyesült Államokban is hódít. A brit The Brickyard bárban a női mosdóban helyezték el a diszkrét tájékoztatást, miszerint, ha kellemetlenül érzed magad, keresd a pultnál Rachelt vagy Jennifert. Később egy másik angol kocsmában is hasonló üzenet bukkant fel: Keresd Angelát!

Egy floridai bár és étterem diszkrét módot alakított ki arra, hogy a nők (és férfiak is) kellemesen és biztonságosan érezzék magukat a helyen. Az Iberian Rooster étteremben ha egy nő kellemetlenül érzi magát, csak kérnie kell egy angyal shotot, és máris a megmentésére sietnek.

A személyzet segítségnyújtása azon múlik, hogyan kéred az angyal shotot: ha tisztán kéred, valaki elkísér az autódig; ha jéggel kéred, a személyzet taxit/Ubert hív neked; ha lime-mal rendeled, a pincér a rendőrséget hívja.

„A cél az volt, hogy ez egy olyan hely legyen, ahol biztonságban érzik magukat azok, akik egy romantikus randira érkeznek” – mondja Russell Andrade, az Iberian Rooster tulajdonosa. 

 

forrás: hellogiggles.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

A 8 legjobb ital lefekvés előttre

A 8 legjobb ital lefekvés előttre

Az optimális éjszakai méregtelenítéshez

Napi ajánlatunk

Top videók

Húsos-vöröslencsés spagetti

Gyors és laktató tésztaétel a téli napokra.

Édesburgonyás palacsinta

Könnyű vacsora. Vagy extrán laktató reggeli?

Buddha-tál

Finom, egészséges, sokoldalú és a végtelenségig variálható – ez a Buddha-tál.