Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Forrás: ©buzzfuss/123RF.COM

Ideje volt, Selena Gomez szépségmárkája betört a nemzetközi piacra

A texasi popsztárnak fontos üzenete is van a Rare elnevezésű címkével.
2021. augusztus 7.

A napokban töltötte be a 29. életévét a mexikói származású texasi popsztár, aki nemrég a szépségiparban is megvetette a lábát. Az egykori Disney-gyereksztár már két évtizede él reflektorfényben, és 2020-ban állt elő saját kozmetikai márkával. A Rare Beauty alapozói és szemfestékei is az önkifejezéshez segítenek hozzá, és nem mellékesen a mentális egészség ügyét szintén támogatják Selena vásárlói.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)

A híresség kész kaméleon – gyakran mutatkozik teljes sminkben, de valamikor egy csepp festék nélkül is bevállalja természetes adottságait. Hol göndör, hol vintage frizurát visel, és van, hogy kiszőkíti sötét fürtjeit – július elején már Dubai-ban is kapott hatalmas hirdetési felületet. A Közel-Kelet meghódítása is jelzi, hogy nemzetközi vizekre evezett – idén nyáron már Európában is elérhetővé válnak termékei. Az Egyesült Arab Emírségekben kihelyezett reklámplakáton konszolidáltan, saját sminkjében látható az énekesnő maga, fekete háttérrel és pár holmival a kozmetikai kollekcióból. A felirat pedig arra utal, hogy kizárólag a Sephora üzletláncban érhetőek el az árui.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)

A Rare – mely szó ritkát jelent – koncepciója az, hogy a bemerevedett szépség-tabukat döntögesse. Meg szeretné a nőket barátkoztatni a saját küllemükkel: szeressék önmagukat, fogadják el esetleges hibáikat és eltéréseiket, és engedjék el ezt a görcsös tökéletességre való törekvést. Hiszen ami vonzóvá tesz minket, az pont az egyéniségünk és különlegességünk. Gomez maga is küzdött testi és lelki problémákkal – nem elég, hogy már jó ideje kellett a szervezetének a lupusszal harcolnia, de emiatt az autoimmun betegség miatt veseátültetésre is sor került 25 éves korában. Gyógyszerek miatti elhízás, majd drasztikus fogyás is tarkította a nem egyszerű celeb-életet, illetve a szakítása ex-vőlegényével, Justin Bieberrel – akivel nyolc éven át kerülgették egymást – teljesen a padlóra tette 2019-ben. A nehézségek során szerzett tapasztalatait beépítette a kozmetikai cég koncepciójába. Megígérte, hogy a bevételek egy százalékát a Rare Impact nevű alapítványnak utalja, mely az amerikai lelki egészségi központokhoz való hozzájutást segíti.

Perzsa

Forrás: insiteooh.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Hailey Bieber érezhetően megkönnyebbült, mikor letette a húst

Hailey Bieber érezhetően megkönnyebbült, mikor letette a húst

A popsztár Justin Bieber topmodell felesége is a vegánok táborát erősíti.
Dolly Parton így vezet be a Dél ízeibe

Dolly Parton így vezet be a Dél ízeibe

Még szép, hogy a country-díva a konyhában is helyt áll.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!