Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Húsvéti gasztroprogramok országszerte

A tavaszi szünet jó alkalom arra, hogy finom ételek mellett egy kis időt együtt tölthessen a család. Mi most három ilyen programot ajánlunk azoknak, akik szeretnének szórakozni, kikapcsolódni a Húsvéti ünnepek alatt.
2016. március 25.

A főszereplő: a nyúl

Siófokon idén első alkalommal rendezik meg Siófokon a Fő téren a Húsvéti Nyuladalom névre elkeresztelt családi nyusziváró programot. Igazi vásári forgatagra számíthat, az aki a Balaton déli partján választja ezen a hosszú hétvégén: 1000 tojásos lakoma,nyuszifutam, kézműves és kirakodóvásár, koncertek, állandó gyerekprogramok.

Ne te legyél az áldozat! Bárányfesztivál

A városligeti Vajdahunyad várában pedig a bárányé a főszerep. Főzőversenyen drukkolhatunk a résztevevőknek és kiválaszthatjuk a legszimpatikusabb elkészítési módot is. Ingyenes koncertek, báránysimogató, fenséges húsvéti ételek és rengeteg gyermekprogram is lesz.

Boros lazulás Villányban

A Vylyan Szőlőbirtok teraszán várják Nagyszombaton és Húsvét vasárnap a pihenni vágyó borkedvelőket. De nem csak a felnőtteket várják borkóstolóval, harapnivalóval, hanem gondoltak a gyerekekre is, nekik nyuszisimogatás, kézműves foglalkozás jár.

 

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.