Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123RF

Hűha, TikTokon derült ki az amerikai grissini készítésének titka!

Brutális nézettsége lett a ropikenyér–leleplező videónak.
2021. július 28.

Ebédidőben korog a gyomrunk, ilyenkor pláne erős tartalom a tengerentúli grissini elkészültét végignézni. A neves olasz-amerikai étteremlánc tulaja volt olyan kedves, és kiszivárogtatta TikTokon az eddig féltve őrzött eljárást. Még július elején a Jack Linne nevű felhasználó osztotta meg a rövid filmecskét, mely szerény nézettséget ért el kezdetben. Azóta 4,6 millióan tekintették meg a videót, mely beilleszkedik abba a sorba, ahol étterem-tulajdonosok mutatják meg a közönségkedvenc ételeik elkészültét. Az Olive Garden feje jóvoltából mindenki szájában összefuthat a nyál – bár Linne szerint a hosszúkás ropikenyér receptje nem volt sosem hétpecsétes titok, mert a neten is találhatunk rá számos variációt. Ám a TikTok annyira ráharapott, hogy mégis lehet némi újdonság ebben a felvételben.

A floridai főnök jóvoltából lépésről lépésre követhetjük a finomság útját, melyet valóban nem ördöngösség leutánozni. Indításként Linne egy tucatnyi előkészített tekercset fektet egy tepsire, melyet három percre egy előmelegített sütőbe tesz be sülni. Aztán már-már egészségtelennek tűnő mennyiségű vajat ken a lehülőben lévő rudakra, ezt követően pedig a ház speciális fokhagymasójával hinti meg a csíkokat.

 

@jacklinne8

More bts coming soon🤫 #fyp #foryou #foryoupage #olivegarden

♬ original sound – Jack

Ennyi az egész, és nem több? Úgy tűnik, hogy igen – ez az ínycsiklandó szénhidrát tényleg így állhat össze a kulisszák mögött. Hogy otthon is képesek leszünk-e végrehajtani ugyanezt a bravúrt, az azon is múlik, hogy a végső fűszerezést mennyire találjuk el. Itt a fokhagymasóról van szó – hátha a netezők ezt a kincset érő infót is precízen megosztják egymás közt – miből is áll pontosan ez a pikáns szórat?

A TikTokon nagyon megy jelenleg a recept-megosztó trend: a McDonalds egyik ex-alkalmazottja például a lapos serpenyőben sütött torta (sheet cake) csínját-bínját tette nemrég közzé. Nem mintha ez a kilenc dolláros tétel volna a gyorsétteremlánc legnépszerűbb terméke…

Perzsa

Forrás: outsider.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!