Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123RF

Hogyan kezdi Kate Middleton egy átlagos napját?

2021. June 17.

Vilmos herceg feleségéről mindenki tudja, hogy szeret egészségesen étkezni, és erre hajlandó is időt szakítani, hiába zsúfolt a napi rutinja. Sokat segít persze ebben a dadusuk is, Maria Teresa Turrion Borrallo.

 

Vajon mit fogyaszt reggelire Kate?

A háromgyerekes anyuka mindig erősnek és egészségesnek tűnik, ebben kétség kívül nagy szerepet játszik a tápláló és kiegyensúlyozott étrendje is. Kedvenc reggelije egy smoothie, amelyet fodros kelből, spirulinából (egy algaféle), matchából (japán zöld tea levelei), spenótból, római salátából, korianderlevelekből és áfonyából készít el magának. Ha valami máshoz van éppen kedve, akkor általában a zabkására szavaz, ami hatékonyan biztosítja számára az energiát egy hosszú és sűrű napra.

 

Reggeli mozgás

Kate minden reggel sort kerít egy órányi testmozgásra, ez aerobikgyakorlatokból, szökdelésekből, evezőgyakorlatokból és intenzív intervallumedzésből áll. Különösen kedveli a „deszka” gyakorlatot, de szívesen edz fitneszlabdával is.

 

Irány a suli!

Vilmos és Kate megtehetné, hogy a dadusra bízza a gyerekek iskolába és óvodába hordását, és bár meg is teszik időnként, legtöbbször mégis ők kísérik el a gyermekeiket az oktatási intézményekbe.

 

Forrás: Hello!

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!