Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Házhozszállítást tervez a McDonald's

Ráadásul egy új, telefonos alkalmazást is tesztel az étteremlánc
2017. március 3.

A nagy gyorsétteremlánc elhintette: házhozszállítási szolgáltatást indítanak az Egyesült Királyságban és további négy országban (az Egyesült Államokban, Franciaországban, Németországban és Kanadában). A most nemzetközileg is színre lépő módszer Kínában és Szingapúrban már létezik.

Nyilatkozatuk szerint: „ Ma az étterem bizniszben a legnagyobb szétszakadást a házhozszállítás rapid növekedése okozza. A technológián keresztül a kiszállítás megváltoztatta azt, ahogyan a vásárlók rendelnek, fizetnek és kapnak dolgokat – valamint azt, ahogyan visszajelzést küldenek.”

„ A harmadik fél számára szállító vállalatok robbanásszerű növekedésével a piacon kivételes terjeszkedési lehetőségek nyíltak. Mi egyedülálló helyzetben vagyunk, hogy a világ vezetői legyünk kézbesítés terén.”

A nagy terveket egy kiábrándító időszak előzte meg – 2012 óta folyamatosan veszít vásárlóiból az étteremlánc. A McDonald’s jelenleg egy olyan alkalmazást is tesztel, amellyel a vásárlók  20 ezer amerikai étteremből rendelhetnek és fizethetnek a telefonjukon keresztül. 

 

forrás: businessinsider.com

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?