Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Halászléparádé - íme, a legjobbak!

Mi a magunk részéről támogatjuk a helyi hagyományokat, nyugodtan esküdjön föl bárki a szegedire, a bajaira, netán a balatonira, éljenek a jó halászlevek!
2015. december 20.

Halból a léhalászlé

Természetesen nemhogy vitára, hanem egyenesen nagy összeölelkezésre készülünk, amikor is halat és húst egyaránt ajánlunk. Halászléből például mindjárt többet is, és persze az ország minden tájáról, hogy ebben se kelljen eldöntenünk a régi hitvitát. A tiszaitól, a balatonin át a dunaiig olyan szép a választék. Sőt vendégszerzőnk, Adorjáni Bálint színész a Radnóti Színházból is pont halászlét hozott Szekszárdról az izeselet.hu-nak. Mi szóltunk, hogy van választék, most már csak dönteni kell, melyik irányba induljatok.

sör_konyhaSörrel is lehet ám villantani

Nálunk nagyobb rajongója nincs a jó boroknak, és majd vissza is térünk rájuk, ám most elő a sörökkel! Méghozzá, ha jót akarunk magunknak, netán az ajándékozottnak, akkor itt az ideje fölkeresni valamelyik szakboltot, amelyik a különlegessel, az egyedivel és a jó sörrel jegyezte el magát. Nagy örömünkre ilyesmit most már több helyen is vehetünk, akár az Élesztőben, a Különleges Sörök Boltjában, vagy az egyik hazai büszkeségben, a világ 21 legjobb sörözője közé beválasztott Csak a jó sörök!-ben, ahol stábunk is forgatott és csapolt, épp, amikor már például a lucfenyősör is megérkezett. Merthogy limitált szériás, egyedi, karácsonyi ízű sörök is vannak. Akinek ezzel nem mondtunk újat, az örüljön az ismétlésnek, akinek meg igen, az gyűjtsön be pár palackot: menő ajándék lesz!

 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Halászlé

Nem kell hozzá bogrács, nem kell hozzá őrületes szakértelem. A lényeg a gondosan kiválasztott alapanyag: a friss hal! Készüljünk az ünnepre!
Főzzünk sörrel!

Főzzünk sörrel!

Most nem egészen a főzősörről lesz szó – amit szigorúan gyöngyöző üvegből kell kortyolgatni a konyha, vagy a grillsütő melegének kompenzálására – hanem arról a sörről, amit nemes cél érdekében belepocsékolunk az ételbe.
Ünnepi emlékek - Vendégeink mesélték

Ünnepi emlékek - Vendégeink mesélték

Arra kértük a stúdiónkban és itt, az oldalon megforduló vendégeinket, hogy adjanak nekünk pár mondatot. Történeteket és emlékeket arról, miként telt, vagy telik azóta is a várakozás időszaka. Milyen ízek és hangulatok idézik meg számukra ezeket a heteket. (Cikkünk folyamatosan frissül és bővül.)

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!