Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Gyere velem! Pesti helyek, nemzetközi ízek

Klasszikus pesti kerületekben jártunk, célpontjaink a hatodik, a kilencedik és a tizedik voltak. És hogy melyikben találtunk orosz, francia vagy éppen cseh ízeket? Máris mutatjuk a párosításokat!
2015. december 11.

Jaromír 68 Cseh Söröző

Hat a csapon, húsz az üvegben, és persze van hermelin. Aki üldögélt már Prágában, az tudja, hogy ez utóbbi egy pácolt sajtféleség. Mindenesetre most a hatodik kerületbül jelentjük a cseh helyzetet.

Patrisa Provence

Egy apró kis hely a kilencedik kerületből, a Duna partról, egy falat Párizs, egy csipetnyi Provance és Közép-Európa legszebb mosdója. Azért ez így együtt elég ígéretes csomag.

Pirog-da Bisztró

A töltött tésztabatyuk számos gasztronómiai kultúra elválaszthatatlan részei Ázsiától Dél-Amerikáig. Ezúttal az orosz pirog körül kalandozunk a vadregényes tizedik kerületben.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Gyere velem! Budapest környezettudatos éttermei és kávézói

Gyere velem! Budapest környezettudatos éttermei és kávézói

Míg egyik oldalon egyre több szemetet termelünk, addig a vendéglátásban is megjelentek azok a helyek, amelyek működésüket aszerint alakítják, hogy figyeljenek környezetükre. A fenntartható fejlődés jegyében sétáltunk Budapesten.
Gyere velem! Krisztina körút - Emiatt fogsz holnap korábban lelépni munkából!

Gyere velem! Krisztina körút - Emiatt fogsz holnap korábban lelépni munkából!

Érdemes néha a Krisztina körút kedvéért egy kis kitérőt tennünk. A város ezen részén amúgy is van egy kis békebeli hangulat, picit lassabban jár itt az idő. Nem véletlen, hogy itt vert gyökeret a Mákos Guba vagy a Csészényi Kávézó. De tökéletes passzol a környezetbe a vintage hangulatú sütiműhely és egy újhullámos csoki szentély is. Kijártunk nektek kedvezményeket, hogy biztosan megérje erre kanyarodni! Több infó a videókban!

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!