Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Gyere velem! - A nagy lángos kör

Az a zsineg, amivel ki van kötözve a fokhagymás keverékhez való ecset. Az a sótartó, aminek a tetejére ki tudja, mióta telepedtek a kis foltok. A zsírpapír, ami nem véd meg a forróságtól, így egyik kezünkből a másikba rakosgatjuk a zsákmányt. Eltalálták, a lángosról van szó. Körbejártuk, megkóstoltuk, megkentük és szétcincáltuk.
2015. július 17.

Római-part

Jó, most nem vágjuk rá, hogy recsegő mikrofonok, békés evezések, rácsos atlétában feszítő örök szakértők. De akkor is, ez is a Római. Meg sokmindenmás.

Fény utcai piac

Sokunk korai emlékeit lehet ekképpen visszavezetni: gyerekkor, piacnap, papa és a lángos. A nosztalgia helyett azonban jöjjön a kortárs valóság.

Flórián téri aluljáró

Vannak a fővárosnak emlékezetes aluljárói, persze hogy milyen előjelű az emlék, az más kérdés. A Flórián tér is ilyen, van itt minden, mint a búcsúban.

Dunaparty Megálló

Már nem is annyira titkos menekülő tipp a Savoya Parktól pár percre. Nem gourmet-knak való vidék, itt bizony inkább kézzel eszünk mindent és mélyen belélegezzük az ipari romatikától átitatott Duna-illatot. Előttünk Csepel, az asztalon pedig a lángosunk.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Gyere velem! - Fagyi-körkép

Gyere velem! - Fagyi-körkép

Nem látjuk értelmét megállni két gombócnál vagy gömbnél, de akad, ahol kenésként fut. Lehet csavaros is, vagy akár egy kisdoboznyi a kanapén, kiskanállal a kézben. Igen, fagyizni mentünk!
Gyere velem! - Mi újság a Bartók Béla úton?

Gyere velem! - Mi újság a Bartók Béla úton?

Egyre izgalmasabb korzózni a Gellért tértől a Móriczig, de persze ha már belejöttünk, akkor minek állnánk meg a Feneketlen-tóig. Haladóknak pedig a határ akár a Kelenföldi pályaudvar is lehet :)

Napi ajánlatunk

Top videók

Húsos-vöröslencsés spagetti

Gyors és laktató tésztaétel a téli napokra.

Édesburgonyás palacsinta

Könnyű vacsora. Vagy extrán laktató reggeli?

Buddha-tál

Finom, egészséges, sokoldalú és a végtelenségig variálható – ez a Buddha-tál.