Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Gyere velem! - A Mikszáth téri kis kaland

Vannak pontjai Budapestnek, amik nem berobbannak, hanem szépen, lassan bekerül a útvonalunkba. Valahogy ott kötünk ki, vagy odakeveredünk, egyszóval odaszokunk. A Mikszáth tér pontosan ezt tudja.
2015. július 31.

Csak biztatni tudjuk a hozzánk látogatókat, vagy magunkat is, amikor más pontjait látogatjuk meg a világnak, hogy térjünk le a főútvonalaktól és nézzünk körül a környező utcákban is. A Mikszáth tér is ilyen, érdemes egy körre betérni!

Zappa Caffee

A tér legtöbb asztala talán az övéké, a sarokról őrködnek a vendégek jókedve felett. Stratégiai ponton, izgalmas konyhával, és persze sörökkel.

Vostro

Az elsők között kínáltak itt gazdag és egészséges reggelit, nomeg kiváló kávét. Olasz meló, pesti hangulat, saját receptek: keverve, nem rázva.

Delirium

Bárhogy is végződjön a nagy Mikszáth-körünk, itt mindenképp megállunk egy pillanatra. Nem is tudnánk mást tenni, hiszen megkerülhetetlen pontja a térnek.

Don Leone Restaurant

Némileg ellenállva a bohó gasztroforradalomnak, stabilan menüztet és lát vendégül az étterem, stabilan hozva azt, amit tud és szeret.

Padron Tapas Bar & Restaurant

Abból is egy kicsit, és ebből is: megunhatatlan konstrukció a tapas-ozás, amikor sokfélét kóstolhatunk és ha ügyesek vagyunk, akkor még el sem telünk.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Gyere velem! - A nagy lángos kör

Gyere velem! - A nagy lángos kör

Az a zsineg, amivel ki van kötözve a fokhagymás keverékhez való ecset. Az a sótartó, aminek a tetejére ki tudja, mióta telepedtek a kis foltok. A zsírpapír, ami nem véd meg a forróságtól, így egyik kezünkből a másikba rakosgatjuk a zsákmányt. Eltalálták, a lángosról van szó. Körbejártuk, megkóstoltuk, megkentük és szétcincáltuk.
Gyere velem! - Fagyi-körkép

Gyere velem! - Fagyi-körkép

Nem látjuk értelmét megállni két gombócnál vagy gömbnél, de akad, ahol kenésként fut. Lehet csavaros is, vagy akár egy kisdoboznyi a kanapén, kiskanállal a kézben. Igen, fagyizni mentünk!
Gyere velem! - Mi újság a Bartók Béla úton?

Gyere velem! - Mi újság a Bartók Béla úton?

Egyre izgalmasabb korzózni a Gellért tértől a Móriczig, de persze ha már belejöttünk, akkor minek állnánk meg a Feneketlen-tóig. Haladóknak pedig a határ akár a Kelenföldi pályaudvar is lehet :)

Napi ajánlatunk

Top videók

Húsos-vöröslencsés spagetti

Gyors és laktató tésztaétel a téli napokra.

Édesburgonyás palacsinta

Könnyű vacsora. Vagy extrán laktató reggeli?

Buddha-tál

Finom, egészséges, sokoldalú és a végtelenségig variálható – ez a Buddha-tál.