Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Gordon Ramsay-től tanulhatsz főzni

A sztárszakácstól vehetsz leckéket – és még az üvöltözését is megúszhatod!
2016. december 7.

Mindig is szerettél volna egy vérbeli profi séftől tanulni, de nem akarod az egész életedet spórolással tölteni? Most megvalósulhat az álmod! Mindenki kedvenc mérges sztárszakácsa összeállt a San Fransisco-i Masterclass startuppal, hogy létrehozzanak egy oktatói videósorozatot, mellyel a nézők javíthatják főzőtudásukat. 15 résszel és mintegy 4 órányi tartalommal a diákok megtanulhatnak számos szakértői szintű főzési technikát, melyeket maga Ramsay fejlesztett ki az évek alatt. A sorozathoz tartozik egy munkafüzet is, valamint egy online felület, ahol a csoport tagjai kommunikálhatnak egymással, illetve visszajelzéseket kaphatnak magától a séftől.

„Olyan oldalamat láthatjátok, amelyet eddig még nem mutattam meg” – mondja Ramsay a videosorozat előzetesében, majd hozzáteszi: „Mindent, amit eddig tanultam, megértettem, elloptam és tökéletesítettem első alkalommal adom át nektek a Masterclasson keresztül.”

A kurzus több témát is felölel: kések használata, hozzávalók kiválogatása, tálalási tanácsok. A diákok megtanulják, hogyan készítsék el a séf receptjeit, például a homár raviolit vagy a Wellington bélszínt. Aaron Bricker, a Netflix Chef’s Table sorozatának egyik operatőre a videósorozat vezető operatőre, így biztosra vehető,hogy az órák nem csak hasznosak lesznek, de látványosak is.

2017 elejére tervezik a tanfolyam indulását, melynek ára 90$ (kb. 26.570 Ft). Az előzetes jelentkezés már elindult a Masterclass honlapján (https://www.masterclass.com/classes/gordon-ramsay-teaches-cooking). Ha érzed magadban az elszántságoz, hogy magától Gordon Ramsay-től tanulj, vágj bele!

 

Forrás: www.thekitchn.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

A pürén túl – Együnk gesztenyét!

A pürén túl – Együnk gesztenyét!

A pürénél és sült gesztenyénél általában véget ér a fölsorolás, ha a gesztenyéről van szó. Pedig sokoldalúan felhasználható termés, amelynek hazai fogyasztása meglehetősen korlátozott, a termékek döntő többsége import gesztenyéből készül. Lássuk, mihez kezdjünk vele!
Az 5 legizgalmasabb ehető ajándék

Az 5 legizgalmasabb ehető ajándék

Az ünnepek közeledtével nem csak ti, de mi is kíváncsiak voltunk, milyen ehető ajándékokban gondolkodtok. Hiszen, aki egész évben szeret sütni-főzni, annak az ajándékozás sem jelenthet gondot. Rákerestünk, melyek a legnépszerűbbek.
Újrahasznosított meglepetések - apró csodák otthon

Újrahasznosított meglepetések - apró csodák otthon

Néha csak egy pici inspiráció kell, hogy az amúgy is kéznél lévő dolgokból valami új szülessen. Így nemcsak spórolunk, hanem még a fölfedezés öröme is a miénk lehet: hétköznapi örömök - ünnepi hangulatban!

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.