Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: Sterling Munksgard / Shutterstock.com

Gordon Ramsay már egy érintésből tudja

és nem fél elárulni a titkot!
2016. augusztus 8.

Felejtsd el a konyhai hús-hőmérőt, csupán az érintésből már tudhatod, hogy mikor érte el a kívánt állagát a steaked.

Alaposan sózd és borsozd a húst. Egy öntöttvas serpenyőt melegíts közepes hőfokon, adj hozzá néhány evőkanál semleges olajat, mint például a repceolaj. Óvatosan tegyük a serpenyőbe a steaket, és süssük. A hőmérő helyett elég egy fogó:

ha rare steak-et szeretnénk, olyannak kell lennie, mint az orcánk, a medium tapintása az állunkhoz hasonlatos, a well-done pedig pont olyan, mint a homlokunk.

 

Forrás: popsugar.com

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.