Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Érkezik a Pokol Konyhája étterem

Vajon ki mer majd bemenni?
2017. May 12.

A Pokol Konyhája rajongónak most van még egy indokuk arra, hogy ellátogassanak Las Vegasba., Gordon Ramsay ugyanis ott nyitja meg az új éttermét, mely a show témáját követi. „Kértétek, így hát itt van” – írta Instagramján a séf. Az étterem télen nyílik majd a Caesar Palace-ban.

Fotó: Sterling Munksgard / Shutterstock.com

Fotó: Sterling Munksgard / Shutterstock.com

 

A rajongók már a show indulása óta egy ilyen étteremért könyörögnek, így „izgatott vagyok, hogy most a Caesar Palace-ban tényleg megnyílik” – árulta el Ramsay egy Facebook Live videóban, melyben megosztotta a nagy hírt. A show sikerének a kulcsa mindig is a vendégek tapasztalata volt, így a készítők a vegasi étterem esetében is fontosnak tényezővé teszik a vendégeket. „Érezzék úgy, hogy ők is a show részei”.

Bár nem tudjuk biztosan, hogy is értette Ramsay, hogy a vendégek a „show részei” lesznek – ők is kiáltozni fognak? – abban egyet érthetünk, hogy mással összehasonlíthatatlan tapasztalat lesz. A bejelentő videóban a séf mögött az ikonikus vasvilla is látható, amint az épp a Caesar Palace előtt lángol. A Pokol Konyhája étterem lesz Ramsay 5. étterme Las Vegasban.

 

forrás: popsugar.com

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!