Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: Chefbag

Elindult a "Főzz jót, tegyél jót!" kezdeményezés

A Chefbag a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetet támogatja.
2019. december 12.

Advent. Készülődés. Adakozás. “Szeretet.éhség”. A Chefbag – lehetőségeihez mérten – azzal próbál segíteni, hogy hozzájárul a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet karácsony előtti ételosztásához. A “Főzz jót, tegyél jót!” kampányban a Chefbag minden december 6. és 22. között megrendelt ételcsomag után 500 Ft-ot, minden ajándékutalványból pedig 10%-ot adományoz a rászorulóknak, ezzel segítve több családot a teljesebb ünnephez. A Chefbag megrendelőinek így közösen lehetőségük lesz kapcsolódni a kampányhoz, a megrendelt Chefbageken és az ajándékutalványaikon keresztül pedig adományozhatnak az Ökumenikus Segélyszervezetnek.

Csúcsy Gergely, a cég alapítója így számolt be a kezdeményezésről:

“Nagyon örülünk, hogy idén csatlakozni tudtunk az Ökumenikus Segélyszervezet áldozatos munkájához, az ételosztáshoz, egyben a “Szeretet.éhség” kampányukhoz is. Küldetésünk, hogy visszahozzuk a közös családi főzéseket, a közös otthoni vacsorákat, ugyanakkor tudjuk, hogy sok embernek nincs lehetősége előteremteni ezt az élményt. Ezért az ünnepi időszakban egyszerű és kényelmes módot kínálunk megrendelőinknek, hogy együtt segítsünk a rászoruló családoknak. Lassan kétgyermekes apukaként még inkább szeretném, hogy vállalkozásunk adni is tudjon. Szeretnénk, hogy minél több rászoruló család tudjon miből főzni és enni. Mindenképp olyan adományozás volt a célunk, amely kapcsolódik a főzéshez, azonban nem csupán egyszeri ételosztás, így ebben a formában megrendelőinknek is lehetősége van csatlakozni az akcióhoz. December 22-én pedig egy kicsit másképp szállítunk ki, hiszen a Chefbag is beáll az önkéntesek soraiba ételt osztani.”

Fotók: Chefbag

 

A Chefbaggel gondtalan a főzés

A Chefbag eltörli a főzéssel járó gondokat azzal, hogy kitalálja a recepteket, elintézi a bevásárlást, és konyhakész, kiporciózott alapanyagokat szállít házhoz. Az alapanyagok lehetőség szerint helyi termelőktől származnak, tartósítószer- és adalékanyag-mentesek. A vállalkozás 2015-ös alapítása óta több mint ezer elégedett ügyfelet tudhat magáénak.

Fotó: Chefbag

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Kókuszos tejberizs

Egyszerű, melengető desszert hűvös napokra.

Baconbe tekert burgonya őszi salátával

Fetás sütőtöksaláta dobja fel a sült burgonyát.

Füstölt sajtos krumplipüréfasírt

Maradék krumplipüré hasznosítására is tökéletes!