Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Egy zalai tekerés Ferivel, a főzelékessel II.

Ahogy ígértük, a farm után meg is főzi Feri, amit szedett, pucolt, táskába gyömöszölt. Az is kiderül, miért lapul nála mindig egy darabka gyömbér. Zalai dombok, borsó és bringa - második rész.
2014. július 6.

Az első rész kalandjai után reméltük, hogy amit szedtünk, meg is főzzük. Nyaralók és fürdőzők, főzelékrajongók és még enyhén gyanakvók is kóstoltak Feri főzelékéből.

Stábunk a Tour de Zalakaroson is indult, és meglátogattuk a Garabonciás Farmot, ahonnan beszereztük a főzelékhez való zöldborsót.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Egy zalai tekerés Ferivel, a főzelékessel I.

Egy zalai tekerés Ferivel, a főzelékessel I.

Fölkerekedtünk és meg sem álltunk Zalakarosig, ahol nemcsak bringázni, hanem farmozni, főzni és fürdeni is remekül lehet. Feri legalábbis mindegyiket kipróbálta. És hogy legyen egy ötödik szavunk is f-fel, természetesen főzeléket készített.
Gyömbéres zöldborsófőzelék

Gyömbéres zöldborsófőzelék

Ennél klasszikusabbak már nem is lehetnénk, zöldborsó is, tükörtojás is, de mégis egy leheletnyivel más. Hogy miben? Eláruljuk.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!