Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Egy zalai tekerés Ferivel, a főzelékessel I.

Fölkerekedtünk és meg sem álltunk Zalakarosig, ahol nemcsak bringázni, hanem farmozni, főzni és fürdeni is remekül lehet. Feri legalábbis mindegyiket kipróbálta. És hogy legyen egy ötödik szavunk is f-fel, természetesen főzeléket készített.
2014. július 5.

Végy egy városi srácot, aki szeret bringázni és főzni. Eddig még akármerre is mehetne a sztori, de mi Zalakaros felé vettük az irányt, ahol is az alapképletet farmlátogatással, bringatúrával és természetesen főzelékkészítéssel variáltuk. Kétrészes kalandjaink a farmon kezdődnek.

Stábunk a Tour de Zalakaroson is indult, és meglátogattuk a Garabonciás Farmot, ahonnan beszereztük a főzelékhez való zöldborsót.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Csodás szín, üde zamat - borsót bele!

Csodás szín, üde zamat - borsót bele!

Kétségtelenül a tavasz és a kora nyár szupersztárja a zöldborsó, május végétől élvezhetjük az édes szemeket, és szezonjában együnk belőle annyit, amennyit csak lehetséges, hiszen egy teljes évet kell várnunk az újabb randevúra.
Gyömbéres zöldborsófőzelék

Gyömbéres zöldborsófőzelék

Ennél klasszikusabbak már nem is lehetnénk, zöldborsó is, tükörtojás is, de mégis egy leheletnyivel más. Hogy miben? Eláruljuk.
Egy zalai tekerés Ferivel, a főzelékessel II.

Egy zalai tekerés Ferivel, a főzelékessel II.

Ahogy ígértük, a farm után meg is főzi Feri, amit szedett, pucolt, táskába gyömöszölt. Az is kiderül, miért lapul nála mindig egy darabka gyömbér. Zalai dombok, borsó és bringa - második rész.

Napi ajánlatunk

Top videók

Húsos-vöröslencsés spagetti

Gyors és laktató tésztaétel a téli napokra.

Édesburgonyás palacsinta

Könnyű vacsora. Vagy extrán laktató reggeli?

Buddha-tál

Finom, egészséges, sokoldalú és a végtelenségig variálható – ez a Buddha-tál.