Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123RF

Drámai ok áll Demi Moore foghullása mögött

2021. június 29.

Demi Moore-t már többször is megválasztották az egyik legszexibb színésznőnek. A díj azonban egyáltalán nem meglepő, hiszen az 58 éves idol után még ma is megfordulnak a férfiak. A régi idők szexszimbóluma azonban korántsem tökéletes, egy időben ugyanis kihullottak a fogai. A drámai okról most őszintén beszélt a csinos színésznő. 

 

Demi Moore sem tökéletes

Demi Moore a Sztriptíz című filmje után nem csupán Amerika, de az egész világ szexszimbólumává vált. Még az akkori playmate-et, Pamela Andersont is képes volt egy időre lesöpörni a pályáról. Demi amennyire sikeres volt a filmiparban, legalább annyira irigyelte mindenki a magánéletét. Első ízben Bruce Willis mellett találta meg a boldogságot, majd később a sármos, nála jóval fiatalabb Ashton Kutcher mellett kötött ki. A hollywoodi színésznőt mindenki irigyelte. Csinos volt, sikeres és mindene megvolt. Legalábbis kívülről így tűnt.

Demi Moore 2009-ben osztott meg egy kétségbeejtő képet, amelyen első két foga hiányzott. Noha akkoriban mindenki csupán egy viccnek vélte a posztot, hamar kiderült, a színésznő tényleg hiányos fogsorral éli mindennapjait. A bejelentés természetesen megdöbbentő volt, hiszen senki nem gondolta volna, hogy az egykori bombázó fogak nélkül mutatkozna. Jimmy Fallon műsorában azonban mindent őszintén elmesélt magáról.

„Elvesztettem két elülső fogamat. Jó lenne azzal büszkélkedni, hogy gördeszkáztam vagy valami hasonló menő dolgot csináltam, de ez sajnos nem így van. Ám beszélek róla, mert ez egy nagyon fontos téma. Amerikában a szívbetegségek után a második leggyakoribb halálok a stressz – nekem is emiatt hullottak ki a fogaim.”

A színésznő azért vállalta a nyilvános bejelentését, hogy felhívja a figyelmet a stressz negatív hatásaira. A stressz ugyanis nem csak infarktust, agyvérzést, vagy akár súlyos mértékű elhízást eredményezhet.

 

Forrás: Drive Me Baby 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Egy fogkefe élete, több felvonásban

Egy fogkefe élete, több felvonásban

Mielőtt kidobnád, elmondjuk, mire jó még!

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!