Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Csupa zölddel vár vasárnap a kiskertpiac

2019. november 6.

Minden, ami a természetes otthon megteremtéséhez szükséges

Kedvenc vásárunk, a kiskertpiac sok-sok zölddel és virággal vár most vasárnap a megszokott helyen, az Anker’tben, hogy színek, ízek és illatok kavalkádjával vigyen vidámságot az őszi szürkeségbe. A plant lovers Sunday-en lesz növény cserebere és örökbefogadás, ibolya bemutató és rajongók találkozója, és szaktanácsokat is kérhetünk a beltéri szobanövényeinkhez, illetve az őszi-téli balkon kialakításához. A rendezvény kiállítói egyenesen a kertből hozzák el azokat a csodás illatokat és ízeket, amelyek segítségével mesés hangulatot teremthetünk az otthonunkban. Természetes és növényes dekorációk, öltözékkiegészítők és natúr szépségápolási termékek közül válogathatunk, a kiállítók névsora kedvcsináló termékekkel az esemény Facebook oldalára kerül fel folyamatosan.

Még lehet csatlakozni a novemberi kihíváshoz

Ha már tettél lépéseket azért, hogy környezettudatosan, az egészséget minél inkább támogató módon élj, vagy úgy érzed, épp itt az ideje változtatni, most tökéletes alkalom kínálkozik rá. Nem kell várnod tavaszig, lépj tovább most novemberben!

A hónapok közül talán a november a leginkább ingerszegény – már szürke, de még nem ünnepi –, azonban ez nem jelenti azt, hogy le kell mondanod a kellemes kirándulásokról, sétákról, valamint a virágos, növényes környezetről. Számtalan lehetőség áll rendelkezésedre, hogy otthonodban, munkahelyeden, öltözködésedben, étkezésedben, sőt akár a szépségápolásban is zölddé, virágossá, színessé tedd a novemberi napjaidat. Teremts magad körül természetes hangulatot – igen, ez akkor is lehetséges, ha a nagyváros forgatagában élsz.

Csatlakozz a kiskertpiac városban, zöldben csoportjához, meséld el – akár fotóval –, hogy mi mindenen változtatsz ebben a hónapban az egészségesebb, fenntarthatóbb, természetközelibb életért. Figyeld a #városbanzöldbennovember hashtaget új inspirációkért, és még nyerhetsz ki. Az „életmódváltó” bejegyzések között kisorsolásra kerül 3 kiskertpiac plantbag táska, a táskák kiállítói ajándékokat és kedvezményt tartalmaznak. Sorsolás: december 1-jén a kiskertpiac – zöld Ünnep eseményén az Anker’tben.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?