Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Csoki, hambi és társai - hétvégi programajánló

Három szuper program erre az áprilisi hétvégére is. A családot semmiképpen se hagyjuk otthon, a finomságokból jut nekik is bőven.
2016. április 15.

Hírös csokis sör

Bár a csokis sör még csak ezután lesz igazán híres, de azért érdemes ellátogatni április 16-án és 17-én is Kecskemétre, ahol a város életében először rendeznek csokifesztivált. Édesszájúak tehát készíthetik a gyomrukat hiszen az ország minden részéből érkeznek majd csokoládékészítő műhelyek, hogy legkülönlegesebb finomságaikkal kápráztassanakel bennünket.

Sör lesz itt is

…meg hamburger és barbecue, a Millenárison április 15. és 17. között A Beer, Burger & Barbecue Fesztiválon. Kézműves sörrel öblíthetjük le a különleges, vagy klasszikus hamburgereket, miközben megszemléljük a legújabb barbecue trendeket.
A rendezvényen gasztronómiai bemutatók színesítik a hétvégét, izgalmas szabadidős programot kínálva minden korosztálynak.

Egyemmeg!

Nagyszabású programok lesznek országszerte és Budapesten is közel 20 helyszínen április 16-án, az Egyemmeg Családi Nap-on.A legkülönfélébb témakörökkel: egészséges táplálkozás, vegán snackek, komposztáslás, játszóház, koncertek, batyukóstolás, bringa turmix, lisztkészítés, kenyérsütés, menza reform.

 

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!