
Bonduelle élményfőzésen jártunk
2018. november 26.A Bonduelle Te mit főznél ki belőle? kampányának keretében Wossala Rozina gyors, könnyen elkészíthető receptötletekkel mutatja meg, hogy a főzés nem ördögtől való, a végeredmény pedig fejedelmi. Az együttműködés egy élményfőzéssel egybekötött sajtóeseménnyel zárult, amelyen szerkesztőnk is részt vett.
A Te mit főznél ki belőle? koncepció fókuszában a Bonduelle Vapeur termékcsaládja áll, amelynek jellegzetessége, hogy a zöldségeket gőzben párolják, ezáltal jobban megőrzik friss ízüket, természetes színüket és ropogós állagukat. A kampány nemcsak arra ösztönzi az embereket, hogy rendszeres zöldségfogyasztókká váljanak, hanem arra is, hogy megmutassák, mire képesek a konyhában. Hiszen főzni élmény!
„Kiemelten fontosak a mindennapi élethelyzetek, hiszen a rohanó hétköznapokban a tudatos táplálkozást sok esetben felváltják a kevésbé egészséges, zöldségekben szegény étkezések. Kezdetek óta szívügyünk a zöldségfogyasztás, többek között erre is szeretnénk inspirálni a fogyasztókat. Könnyen elkészíthető és tápláló ételek receptjeivel szeretnénk alternatívákat kínálni a zöldségfogyasztásra” – mondta Szirbek András, a Bonduelle marketing igazgatója.
A szervezet és egyben az őszi-téli kamra feltöltését szorgalmazó kampányhoz csatlakozott Wossala Rozina. A hat részes receptvideó-sorozat célja, hogy megkönnyítse a párok, családok vagy akár a baráti társaságok mindennapjait, és rávilágítson arra, hogy a konzerv zöldségek nemcsak költségtakarékosak, de mivel maximum fél nap alatt kerülnek a termőföldről a dobozba, így magasabb tápértékűek, mint a napokig a pulton tárolt társaik. (A videókat itt érhetitek el.)
Wossala Rozina szerint: „A Bonduelle keményen dolgozik azért, hogy a legrövidebb időn belül a legjobb minőségű zöldségeket zárja dobozba, ezért örömmel vágtam bele a Te mit főznél ki belőle? kampányba, ahol bebizonyítottuk, hogy mennyire gyorsan és egyszerűen lehet isteni ételeket készíteni.”
A kellemes hangulatú élményfőzésen Vapeur gőzben párolt zöldségekből Hamis toszkán Panzanellát és Penne Pisellit készítettünk, az ételek neveire kattintva a recepteket is elérhetitek.
Te mit főznél ki belőle?
Fotók: Bonduelle