Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Bonduelle élményfőzésen jártunk

2018. november 26.

A Bonduelle Te mit főznél ki belőle? kampányának keretében Wossala Rozina gyors, könnyen elkészíthető receptötletekkel mutatja meg, hogy a főzés nem ördögtől való, a végeredmény pedig fejedelmi. Az együttműködés egy élményfőzéssel egybekötött sajtóeseménnyel zárult, amelyen szerkesztőnk is részt vett.

A Te mit főznél ki belőle? koncepció fókuszában a Bonduelle Vapeur termékcsaládja áll, amelynek jellegzetessége, hogy a zöldségeket gőzben párolják, ezáltal jobban megőrzik friss ízüket, természetes színüket és ropogós állagukat. A kampány nemcsak arra ösztönzi az embereket, hogy rendszeres zöldségfogyasztókká váljanak, hanem arra is, hogy megmutassák, mire képesek a konyhában. Hiszen főzni élmény!

„Kiemelten fontosak a mindennapi élethelyzetek, hiszen a rohanó hétköznapokban a tudatos táplálkozást sok esetben felváltják a kevésbé egészséges, zöldségekben szegény étkezések. Kezdetek óta szívügyünk a zöldségfogyasztás, többek között erre is szeretnénk inspirálni a fogyasztókat. Könnyen elkészíthető és tápláló ételek receptjeivel szeretnénk alternatívákat kínálni a zöldségfogyasztásra” – mondta Szirbek András, a Bonduelle marketing igazgatója.

A szervezet és egyben az őszi-téli kamra feltöltését szorgalmazó kampányhoz csatlakozott Wossala Rozina. A hat részes receptvideó-sorozat célja, hogy megkönnyítse a párok, családok vagy akár a baráti társaságok mindennapjait, és rávilágítson arra, hogy a konzerv zöldségek nemcsak költségtakarékosak, de mivel maximum fél nap alatt kerülnek a termőföldről a dobozba, így magasabb tápértékűek, mint a napokig a pulton tárolt társaik. (A videókat itt érhetitek el.)

Wossala Rozina szerint: „A Bonduelle keményen dolgozik azért, hogy a legrövidebb időn belül a legjobb minőségű zöldségeket zárja dobozba, ezért örömmel vágtam bele a Te mit főznél ki belőle? kampányba, ahol bebizonyítottuk, hogy mennyire gyorsan és egyszerűen lehet isteni ételeket készíteni.”

A kellemes hangulatú élményfőzésen Vapeur gőzben párolt zöldségekből Hamis toszkán Panzanellát és Penne Pisellit készítettünk, az ételek neveire kattintva a recepteket is elérhetitek.

Te mit főznél ki belőle?

Fotók: Bonduelle

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Befőzünk, elrakunk, konzerválunk télire

Befőzünk, elrakunk, konzerválunk télire

Tartósítani, befőzni hasznos elfoglaltság, jó móka, vicces családi program lehet. Az alapanyag beszerzésétől kezdve az üvegek polcokra pakolásáig megszervezhetünk mindent családdal, barátokkal, kerekíthetünk belőle akár egy jó kis bulit is, de mint minden hasonló tevékenységnek, ennek is vannak szabályai, amiket érdemes betartani, ha nem bosszankodni, hanem alkotni vágyunk.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!