Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Boldog haszontalanság

Végre kikapcsolhatjuk a hasznos-nem hasznos generátort, és önfeledten böngészhetjük az édes kis semmiségek gyűjteményét.
2013. december 2.

Amit eddig gondoltunk a haszontalan, vagy inkább csak vicces konyhai eszközökről, azt most gyorsan rendezgessük át, és vessük bele magunkat a Buzzfeed csodálatos listájába

perecmatrac

Kevés olyan akad köztük, amelyikre szerkesztőségünk ne vetné rá azonnal magát, de persze próbálunk higgadtak maradni. Már épp legyintenénk, amikor kezd kicsit öncélúvá válni a gyűjtés (ugyan kérem, azért ki szeretne perec alakú gumimatracon ringani a tóban/tengerben), mikor egyszercsak lecsap ránk a fölismerés: idén csúnyapulcsi díszítést teszünk a mézeskalácsra.

csunyapulcsi

Az avokádó alakú avokádótartónál volt némi bizonytalanság a levegőben, nyilván az anyaga lehet a megoldás, vagy megérleli, vagy nem engedi tovább érlelni, tanakodtunk, a legegyszerűbb variációra inkább nem gondoltunk.

avokado

A krétával firkálható bögrénél inkább a következő lépés izgatott bennünket, ha hozzáérünk, vagy forró italt töltünk bele, vajon mi történik a szöveggel? Mert kedves dolog ráírni valamilyen lelkesítő, napkezdés-könnyítő szöveget, vagy rajzot, de meddig is tart a hatás pontosan?

bogrekreta

A balkonláda-grillezőnél éreztük, hogy végre hazai terepre érkeztünk: ez ám sok magyar háztartás megmentője, az elmaradhatatlan műfüves erkélyszőnyeggel együtt pedig már kész is a beach, na, jó, kiskert.

erkelygrill

Forrás: buzzfeed.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Vágni kell! - de milyen deszkán?

Vágni kell! - de milyen deszkán?

Konyha nincsen vágódeszka nélkül. De miből legyen az a deszka?
Tea selyemzsákban

Tea selyemzsákban

Az első filterbe zárt teát kézzel varrt selyemtasakokban kell elképzelnünk. Több mint száz évvel ezelőtt született a porciózás kifinomult ötlete, amikor a megrendelők egyszerűen leforrázták azokat a selyemzsákokat, amikben megérkezett a rendelés.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.