Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Az 5 leggyakoribb ételetek

Szeretjük az adatokat, így utána is néztünk, milyen ételek érdekelnek benneteket a legjobban, mit kerestek nálunk a leggyakrabban.
2014. július 11.

Ahogy a desszertek esetében sem minden úgy történt, ahogy a papírforma diktálta volna, úgy a húsoknál, a köreteknél és a zöldségeknél is csupa üdítő megoldást találtunk a lista elején.

5. Joghurtos sült csirkeJoghurtos sült csirke

Annyira egyszerű és mégis olyan szaftos és omlós ez a csirke, hogy teljesen megértjük a választást. Csak egy kis török/görög joghurttal csavartuk meg és máris bekúszott az élmezőnybe.

4. Kelkáposztás bulgur

Az összesülő ízek szemlátomást a kedvelt megoldások közé tartoznak nálatok, nem is csodálkoztunk, amikor a sárgabarack és a kelkáposzta csodás összhangjából születő bulgurt is a listán találtuk

3. Lilahagymás quiche14_01_08_2

A magunk részéről egy jó quiche-re sose keresünk kifogást, hiszen nem is lehet neki nagyon ellenállni. Ropogós, gazdag tészta, ebben a verzióban pedig a színre is szép lilahagymával.

2. Chilis, narancsos csirkecomb

Szoros versenyben lett csak második a csirkecombok egyik legjobb kiadása, a chilis, narancsos páccal készült sült verzió.

1. Sült karfiol fokhagymás joghurttal, gránátalmával és csirkemellel14_01_30

Jól megérdemelten vezeti a listát ez a csodálatos szín- és ízkavalkád, amelyben az édes, a fanyar, a sós, a ropogós és a lágy keveredik egymással. Hát, nem gyönyörű? Akiknek eddig a karfiol ellen lett volna bármilyen kifogásuk, azok is azonnal átállnak!

 

 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Az 5 desszert, amit a legjobban szerettek

Az 5 desszert, amit a legjobban szerettek

Utánanéztünk, merre jártok, ha édeset kerestek nálunk. Melyek azok a finomságok, amelyekkel leginkább szemeztek, sőt reméljük, gyakran el is készítitek! A nagy, édes lista és a tanulságok!

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.