Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Az 5 desszert, amit a legjobban szerettek

Utánanéztünk, merre jártok, ha édeset kerestek nálunk. Melyek azok a finomságok, amelyekkel leginkább szemeztek, sőt reméljük, gyakran el is készítitek! A nagy, édes lista és a tanulságok!
2014. szeptember 17.

5. Narancsos, csokoládés krémes

Jó hír, hogy nemcsak az egyszerűt keresik olvasóink, hanem bátrabb kanyarokat is örömmel bevesznek, ilyen például a Szamos kétrétegű, narancsos, csokis krémese:

 4. Csokitorta

14_03_07_2Maradunk a csokoládénál, ezúttal torta formájában. Ráadásul ez egy lisztmentes változat, ami azt mutatja, hogy kíváncsiak vagytok a hagyományostól eltérő megoldásokra is. Ezt a változatot Zsófi Somogyi Zoltánnal készítette el az adásban.

3. Osztrák császármorzsa

14_01_03_1Remekül hasított a császármorzsa is, ez a változat annyiban tér el a méltán népszerű változatoktól, hogy fűszeres, sült gyümölcsök készülnek hozzá, és most egy pillanatra álljunk meg, és képzeljük el a pillanatot, amikor a cukorban megforgatott gyümölcsök és a friss, meleg tészta találkoznak, na, ugye? Jogos a bronz!

2. Serpenyős, almás palacsinta

Sejtettük, hogy a gyümölcsök mindig izgalmasak, pláne, ha forrón és sülve is lehet velük játszani. A jól megérdemelt második helyen az illatos, serpenyős, almás palacsinta:

1. Répatorta14_04_15

Tudjuk, hogy bátrak vagytok, és az első 5 helyezettből kettő esetében is kerestétek a kihívásokat! Így végzett a mezőny élén a megunhatatlan répatorta

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!