
Fotó: Szöllősi Mátyás
Adamik Zsolt
2016. augusztus 1.Adamik Zsolt, született 1982-ben, Gyulán, óvodai jele: disznótor.
Hevesen érdeklődik a gasztronómia iránt – ez olykor kimerül abban, hogy csámcsogva eszi a pacalt. (De általában nem.) Ha látják, szóljanak rá, hogy annak, akire már nem is emlékszik, adja már vissza a Váncsa meg Cserna-Szabó köteteket, amiket olyan 10 éve kölcsönkért – a Magyar Elekkel meg se próbálkozzanak, de igazából ezekkel is felesleges.
Nagymamája receptgyűjteményét bújja, hevesen érdeklődik Heston Blumenthal kémiakonyhája iránt. Imádja a gasztrokrimiket, a szaftnak nem csak a szottya, hanem a sztorija is hevesen foglalkoztatja.
Meg akarja kóstolni a Surstrümminget egyszer.
Megosztom barátaimmal