Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: Szöllősi Mátyás

Adamik Zsolt

2016. augusztus 1.

Adamik Zsolt, született 1982-ben, Gyulán, óvodai jele: disznótor. 

Hevesen érdeklődik a gasztronómia iránt – ez olykor kimerül abban, hogy csámcsogva eszi a pacalt. (De általában nem.) Ha látják, szóljanak rá, hogy annak, akire már nem is emlékszik, adja már vissza a Váncsa meg Cserna-Szabó köteteket, amiket olyan 10 éve kölcsönkért – a Magyar Elekkel meg se próbálkozzanak, de igazából ezekkel is felesleges.

Nagymamája receptgyűjteményét bújja, hevesen érdeklődik Heston Blumenthal kémiakonyhája iránt. Imádja a gasztrokrimiket, a szaftnak nem csak a szottya, hanem a sztorija is hevesen foglalkoztatja.

Meg akarja kóstolni a Surstrümminget egyszer.

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.