Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: Szöllősi Mátyás

Adamik Zsolt

2016. augusztus 1.

Adamik Zsolt, született 1982-ben, Gyulán, óvodai jele: disznótor. 

Hevesen érdeklődik a gasztronómia iránt – ez olykor kimerül abban, hogy csámcsogva eszi a pacalt. (De általában nem.) Ha látják, szóljanak rá, hogy annak, akire már nem is emlékszik, adja már vissza a Váncsa meg Cserna-Szabó köteteket, amiket olyan 10 éve kölcsönkért – a Magyar Elekkel meg se próbálkozzanak, de igazából ezekkel is felesleges.

Nagymamája receptgyűjteményét bújja, hevesen érdeklődik Heston Blumenthal kémiakonyhája iránt. Imádja a gasztrokrimiket, a szaftnak nem csak a szottya, hanem a sztorija is hevesen foglalkoztatja.

Meg akarja kóstolni a Surstrümminget egyszer.

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!