Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

A meztelen étterem visszatér

"Itt nem csak arról van szó, hogy levetkőzünk, ez társadalmi tapasztalatszerzés is!"
2016. október 27.

Emlékszünk még, a pop-up jelleggel működő meztelen étterem meztelen vendégeire? Akik fa székeken ültek és oraganikus, vegán ételeket fogyasztottak?

Az éttermet újra nyitják, a tervek szerint ráadásul  most már nem eseti, hanem állandó jelleggel. 

Ha nem volt rá lehetőségünk, hogy kipróbáljuk a The Bunyadi meztelen étterem vegán fimonságait, mostantól kezdve bármikor megtehetjük. Feltéve, ha meztelenek vagyunk. És ha eljutunk Londonba.

A The Bunyadi mögött álló üzletember Seb Lyall elmondta, hogy egy állandóan üzemelő meztelen étterem nyitását tervezi jövőre.

A pontos helyszín és nyitás időpontja még nincs meg, abban azonban biztosak lehetünk, hogy pont olyan fantasztikus lesz, mint a pop változat. Meztelen vacsora, gyertyafény, egészséges ételek, és közben nem használhatjuk a telefonunkat.

Seb Lyall úgy nyilatkozott, hogy a pop up étterem sikere hozta meg a kedvét az állandó változat megnyitásához. Szerinte ez nem csak arról szó, hogy levetkőzünk, ez társadalmi tapasztalatszerzés is.

Képzeljünk el egy helyet, ahol finomakat lehet enni, és ahol arra bátorítanak, hogy levetkőzzünk, ahelyett, hogy felöltöznénk. Felszabadító érzés.

 Elég jól hangzik.

  

Forrás: metro.co.uk

 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Őrület egy titkos tel-avivi garázsétteremben

Őrület egy titkos tel-avivi garázsétteremben

Az égő konyhapult és asztalon tomboló pincérek se hagyjanak megtéveszteni bennünket, azért közben itt még nagyon jól főznek is.
5 jel, amiből kiderül, igazi olasz étteremben vagyunk-e

5 jel, amiből kiderül, igazi olasz étteremben vagyunk-e

Biztosan állíthatjuk, hogy nincs olyan település Magyarországon, ahol ne lenne legalább egy pizzéria vagy olasz étterem. Na, de hogyan lehetünk biztosak abban, hogy amit elénk raknak, az legalább nyomokban tényleg emlékeztet itáliai elődjére?
Segítség, étterembe megyünk! …Gyerekkel!

Segítség, étterembe megyünk! …Gyerekkel!

Nyáron, amikor az ember gyakrabban hagyja el az otthoni (főző)bázist, utazik, jön-megy, nyaral, sor kerülhet étteremlátogatásra is. Gyerekkel.

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?