Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

A legizgalmasabb nap krónikája képekben - Út a lyoni eredményhirdetésig

A versenynek az a szakasza, amelyben a szakácsok 5,5 óra alatt elkészítik a két fogást, véget ért. Ezek után már csak az eredményekre várnak a csapatok.
2015. január 28.

A négy hónapja tartó felkészülési szakasz a mai versenynappal véget ért a magyar csapat számára. A Bocuse d’Or versenyzői ilyenkor megkönnyebülve, fáradtan és kíváncsian várják az eredményeket.

Munkában a magyar csapat

P1050807

 

P1050816Stopperek és a Gömböc

 Percre pontos forgatókönyvvel telik el az 5,5 óra

Óriási médiafigyelem övezi a versenyt

P1050818

A legjobb helyeket órákkal korábban elfoglalják az újságírók

Szomszédaink, a hollandok

P1050828

Magabiztos szeletelés a holland szomszédoknál

Képen az élmény

P1050902

A magyar csapat húsételének dísztálja

Munkában a zsűri

P1050895

24 zsűritag kóstol, a magyar színeket Hamvas Zoltán képviseli

 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Küzdelem és feszültség a főzőlap mellett - kezdődik a lyoni Bocuse d'Or

Küzdelem és feszültség a főzőlap mellett - kezdődik a lyoni Bocuse d'Or

A világ legfontosabb gasztronómiai kiállítása a lyoni SIRHA, amelyet leginkább a FORMA 1-hez lehet hasonlítani, de akkor is könnyen elképzelhetjük a felhajtást, ha mondjuk a Cannes-i Filmfesztivált összekeverjük az Oscar-díj gálájával, és akkor nagyjából kijön az eredmény. Az izeselet.hu csapata ezúttal Lyonból jelentkezik.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!