Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

A jelszó szaft! Sok-sok szaft!

2020. január 19.

Legtöbbünk odáig van a finom, laktató ételekért. Főleg, ha jó szaftosak! 8 kedvencet hoztunk vasárnap délutánra, melyiket készítitek el jövő héten? 

Borjúpaprikás 

Grízgaluskával és csalamádéval. Igen, ez utóbbi is házilag készül ebben a receptben

Tojásos zúzapörkölt 

Zúzapörkölt vagy tojáspörkölt? Legyen mindkettő!

Harcsapaprikás 

Túrós csuszával tálalva. Karácsonyra ajánlottuk, de egész évben szívesen látjuk az asztalunkon. 

Pastitsio

Görög rakott tészta. A fahéj a lelke, ki ne hagyjátok! 

Vörösboros paprikás krumpli 

Burgundi ihletésű finomság.

Paprikás csirke 

A jó öreg házi nokedlivel. Ezt a receptet nem hagyhattuk ki a válogatásunkból! 

Lasagne 

Alaprecept, ha szaftos tésztaételről van szó. Imádjuk! 

Csirkemáj paleo rösztivel

Ti is tunkolnátok?

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Debreceni - a legszaftosabb hungarikum története

Debreceni - a legszaftosabb hungarikum története

“A debreceni olyan, mint a vietnami balzsam: mindenre jó.- vallja Pataky Péter, az IKON étterem séfje és az Ízes élet egyik házigazdája, aki azt is megmutatta, hogy bátran mehet krumplilevesbe, rakott krumpliba, lecsóba, de ugyanilyen jól kiegészíti például a tengeri keszeget és a kékkagylót. Mert “minden jobbá tehető egy kis debrecenivel” - tette hozzá a séf.

Napi ajánlatunk

Top videók

Húsos-vöröslencsés spagetti

Gyors és laktató tésztaétel a téli napokra.

Édesburgonyás palacsinta

Könnyű vacsora. Vagy extrán laktató reggeli?

Buddha-tál

Finom, egészséges, sokoldalú és a végtelenségig variálható – ez a Buddha-tál.