Karácsonyi kacsa trió Oláh Zoltán mesterszakácstól
Oláh Zoltán mesterszakács, a Castellum Hotel Mikszáth Kálmán éttermének séfje karácsonyi menüajánlata
Serpenyőtisztítás felsőfokon – Ez a kombináció a legmakacsabb szennyeződéseken is segít
Videós praktika következik
Sült kacsacomb tejszínes birspürével
Márton-napra ne csak libát, kacsát is süss!
Így készül a FoodTruck Show-nyertes mangalicaburger
Malacpofás Pogiburger – a BazsaLicom receptje
Sült oldalas 3 körettel
Amíg sül a hús, a köretek is elkészülnek.
3 nyári köret – a tésztás, az újkrumplis és a paradicsomos
Grilleztek vagy egy jó sült csirkét készítetek ebédre? Az sem mindegy, mivel tálaljátok, válogassatok Zita szuper köretei közül!