Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Forrás: www.facebook.com/voroshomar.belvarosihalpiac.gasztrobar

Vörös Homár Gasztrobár, Budapest

A Belvárosi Piacra nem csak a Buja Disznók vagy Gianni mediterrán tésztái miatt érdemes elmenni, hanem a friss hal- és tengeri herkentyű választékért is.

A Vörös Homár több fronton is képviselteti magát a piacon: a bisztrós, éttermes gasztrobár mellett a földszinten halbolt is működik. Így garantált az étterem mindig friss alapanyag felhozatala, amit aztán remekül el is készítenek.
Választhatunk hazai vizekből pisztrángot, kecsegét, csukát vagy fogast, a messzi tengerekről érkező herkentyűk is mindig frissek: tintahal, lazac, rákok, kagylók vagy lepényhalak.

Ha tehát tengeri témában határoztuk meg a hétvégi vendégség gasztrós részét, akkor nagyon jó helyen járunk. Bizonytalanok bátran kérjenek tanácsot a halak elkészítésével kapcsolatban, biztosan lesz valaki a pult mögött hasznos tippekkel.
A gasztrobárban pedig meg is ebédelhetünk: fish& chips, harcsapaprikás, halleves, lazacburger, garnéla saláta és Szent Jakab kagyló. 

 

 

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
1054 Budapest, Belvárosi Piac, Hold utca 13.
Hétfő:
08:00 - 17:00
Kedd:
08:30 - 18:00
Szerda:
08:00 - 18:00
Csütörtök:
08:00 - 18:00
Péntek:
08:00 - 18:00
Szombat:
08:00 - 16:00
Vasárnap:
Zárva
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Töltött kiflik uzsonnára

Ezt pakold a gyerekek uzsonnás dobozába!

Kapros-csirkés melegszendvics

Nincs időtök reggel? Semmi baj! Ezt a szendvicset este is előkészíthetitek.