Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Pipacs Étterem, Győrújbarát

Balatonszemes és Encs után Győrújbarát lesz az új vidéki kedvenc. Amikor már elhagytuk Győr is és úgy érezzük mindennek vége, akkor belefutunk egy laza, bisztrós, csúcsgasztrós étterembe.

Kortárs magyar

A séf Forster Zoltán megjárta ugyan a nagyvilágot. Kamcsatkától Amszterdamig és Sidneytől Szingapúrig, de végül mégis hazatalált. Bizonyára ennek is köszönhető, hogy a hagyományos magyar fogásokat az itthon megszokottaktól eltérően értelmezi. Hogy levesei olyan nagyon intenzívek, hogy főételei néhol fúziósak, de minden esetben frissek, szezonálisak és minőségi alapanyagokra támaszkodnak. Desszertjei pedig nem csak az évszakos kínálathoz igazodnak, de mesekönyvbe illő látványt is nyújtanak.

Egyél, igyál, borozz, menüzz!

Az étteremhez borospince és egy nagyon hangulatos teraszos rész is tartozik, melynek tőszomszédságában lévő kis konyhakertből szemünk előtt szüretelik a friss zöldfűszereket. A borok legtöbbje is a környékről való: Pannonhalmi Apátsági Pincészettől vagy a szintén pannonhalmi Cseri Pincészettől. Napközben ebédmenüvel, míg esténként koncerttel vagy borvacsorával csábítanak. És mi el is csábulunk.

 

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
9081 Győrújbarát, Liszt Ferenc u. 2.
Hétfő:
09:00 - 21:00
Kedd:
09:00 - 22:00
Szerda:
09:00 - 21:00
Csütörtök:
09:00 - 22:00
Péntek:
09:00 - 23:00
Szombat:
09:00 - 23:00
Vasárnap:
09:00 - 21:00
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!