Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Leves, Budapest

"Eat the street!" - ezzel a szlogennel hirdeti magát a Vámház körút egyik legnépszerűbb helye, Budapest első papírpoharas levesbárja, ami előtt a nyitás óta állandó a sorbanállás. És ez egyáltalán nem bosszantó, sőt!

Bazsalikomos paradicsom, mentás borsó, lyoni vagy indiai csirke, pesztós burgonya, kókuszos tök, hideg málna. És ez csak néhány azokból az ízekből amikkel nap mint nap előrukkol a LEVES. stábja. A street foodról itthon még alig lehetett hallani, amikor két srác megálmodta ezt a helyet. Az ihletet egy amerikai tv sorozatból kapták, aztán belevágtak. (Még mondja valaki, hogy a sorozat nézés haszontalan tevékenység.)  

A kínálat

A levesek természetesen kérhetők önmagukban is, meglehetősen barátságos, diákpénztárcára méretezett áron, de menüben is. A menüben szendvics jár a forró leveshez, és persze választható levesbetétek is.  De annak sem kell aggódnia, aki a sósra valami édeset kíván, hiszen számos kekszféleság is helyet kapott az aprányi pulton. Az alapítók szíve-lelke ott van a pult mögött, ami érezhető a hely hangulatán és a kiszolgáláson is.

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
1053 Vámház krt. 14.
Hétfő - Péntek:
11:00 - 19:00
Szombat:
11:00 - 19:00
Vasárnap:
11:00 - 19:00

Étterem a foursquare-en

15125
Személy járt itt
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.