Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Az egymást érő LIszt Ferenc téri helyek világában régi motoros az étterem. A keleti díszletek között megannyi konyha árnyalatai köszönnek vissza, minden megy mindenhez.

Karma, Budapest

Az egymást érő LIszt Ferenc téri helyek világában régi motoros az étterem. A keleti díszletek között megannyi konyha árnyalatai köszönnek vissza, minden megy mindenhez.

Ha egy étteremnek a törzsközönség mellett az átmenő, javarész turistákból álló forgalomra is koncentrálnia kell, akkor ott máris kompromisszumok születnek. Ne ijedjünk meg, ebből még ki lehet jönni jól, a Karma is derekasan küzd, bár simán elégedett lehetne azzal a funkciójával, amit a Liszt Ferenc téren betölt. Randihely, buli előtti hely, vacsihely, gyors ebédelőhely, kávéhely, üzleti megbeszélések helye – és csak épp elkelzdtük fölsorolni azt a néhány szólamot, amit el kell játszania.

Kelet-Nyugat

Ugyan azt a pillanatot nehezen látjuk, amikor a gyéren pislákoló mécsesek között gulyásunkat vagy csirkepörköltünket kanalazzuk, ám érzékeljük az igyekezetet, amit a magyar gasztróra kíváncsi utazók felé tesznek. Sokkal inkább a tandoori ételek felé érdemes itt kalandozni, hiszen erre kifejezetten ügyelnek a kezdetek óta. Desszertfronton ugyan bőven lehetne bártabb a kísérlezetőkedv, de a roppant széles italválaszték, amibe a teákat is beleértjük, megint új irányokba viheti az itt töltött időt. 

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
Budapest, Liszt Ferenc tér
Telefon:
+36 1 413 6764
Weboldal:
Hétfő - Péntek:
11:00 - 01:00
Szombat:
11:00 - 01:00
Vasárnap:
11:00 - 01:00

Egyéb információk

13% szervízdíj
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!