Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Egylet, Pécs

Az Egylet, egy nyár elején nyílt hely Pécsett, ahol jó a kávé, a sör, és a csevap. Az Egyletben jók a bútorok, a pultok, a képek és a tárgyak. Az Egyletben jó a kert, a kerti székek, asztalok, jók a cserepekben, konzervdobozokban zöldellő növények. Az Egyletben jó.

Pécs belvárosában, a Ferencesek utcáján sétálva, ha az ember észre akarja venni az izgalmasat, jót, akkor előbb-utóbb biztosan rátalál az Egyletre. A klasszikus portál nyugodt visszafogottsága, azonnal szemet szúrhat egy sétálóutca vizuális kavalkádjában. De az is lehet, hogy csak másodszorra, harmadszorra veszi észre az ember, épp azért, mert nem hivalkodik. Aki viszont észre veszi, az mindenképpen próbálja ki, nem fog csalódni.

Sör, kávé, grill

Leginkább az van itt jó helyen, aki szereti az új generációs kézműves magyar söröket, ugyanis itt azok folynak a 12 csapból. Aztán ha nem ragadunk le azonnal egy pohár sörre, mert egy jó kávét innánk meg előbb, akkor a belső teremben kell kezdeni. Egy csodaszép kávéfőzőből tökéletes kávét kapunk, amin ráadásul a garancia pecsét Szekszárdról, Tóth Sándortól való. Azután, ha nem azonnal akarjuk meginni az első ristretto után a másodikat, akkor érdemes megkóstolni közéjük mondjuk a csevapot. És itt is pont azt kapjuk, amit egy jó csevap tudhat lila hagymával, ajvarrál körítve. Ehhez persze már jöhet egy sör is, és végül ismét egy kávé. 
Az Egyletben tehát egy nagyon egyszerű dolgot találtak ki, és azt profi módon, szuper kínálattal töltötték meg. Egy helyen nyitottak egy sörözőt, egy kávézót és egy grilléttermet, amik együtt is és külön is tökéletesen működnek.

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
Pécs, Ferencesek utca 32.
Telefon:
+36 20 350 8919
Weboldal:
Hétfő - Péntek:
11:30 - 00:00
Szombat:
11:30 - 00:00
Vasárnap:
Zárva

Galéria

Étterem a foursquare-en

Személy járt itt
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Húsos-vöröslencsés spagetti

Gyors és laktató tésztaétel a téli napokra.

Édesburgonyás palacsinta

Könnyű vacsora. Vagy extrán laktató reggeli?

Buddha-tál

Finom, egészséges, sokoldalú és a végtelenségig variálható – ez a Buddha-tál.