Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

BRGR, Budapest

Ha hihetünk a gasztrotörténelmi feljegyzéseknek, akkor idén 2014-ben ünnepli 110. születésnapját a világ egyik legnépszerűbb street food fogása a hamburger, amiből itthon is egyre több készül csúcsminőségben, és a hozzáértők szerint például a BRGR-ben készülőket semmiképp se hagyják ki a rajongók. (x)

Az első BRGR a Városligeti-tó partján, az Állatkerttel szemben nyílt. A kínálatban természetesen a hamburgerek viszik a prímet, de vannak hot-dogok, különböző salták és levesek cipóban. Talán mondanunk sem kell, hogy a hamburgerpogácsa saját sütésű buciba kerül, ami a tökéletes hús mellett a másik kulcsa a csúcsminőségnek, és az sem titok, hogy a BRGR hátterében a Robinson étterem séfjei állnak. Mindezeknek köszönhetően az idei Hamburger Day-en BRGR burgere nyerte el a 2014 legjobb burgere címet.

BRGR-ből egy nem elég

A BRGR városligeti sikere után immár két további helyen is megtapasztalhatják, milyen az a hamburger, amihez a Robinson étterem séfjei mutatták meg, hogyan kell a hamburger húst éttermi szintre emelni, majd az utcai változatban sokszorosítani és természetesen az összhatást eldöntő bucit továbbra is, mindhárom helyre minden nap frissen sütik. Mert szinte már nem is lehet úgy szórakozni menni vagy egyszerűen csak sétálni Budapest turisták által is kedvelt helyein, hogy ne találjunk egy a BRGR-t. A városligeti első hely után a második a Váci utcában a Fontana kút melletti kis téren található, és a harmadik is hamarosan megnyílik a Gozsdu udvar közvetlen közelében a Király utca 11-ben.

 

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
1146 Városliget
Hétfő - Péntek:
10:00 - 19:00
Szombat:
10:00 - 19:00
Vasárnap:
10:00 - 19:00

Étterem a foursquare-en

Személy járt itt
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Húsos-vöröslencsés spagetti

Gyors és laktató tésztaétel a téli napokra.

Édesburgonyás palacsinta

Könnyű vacsora. Vagy extrán laktató reggeli?

Buddha-tál

Finom, egészséges, sokoldalú és a végtelenségig variálható – ez a Buddha-tál.