Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Forrás:www.baricska.hu

Baricska csárda, Balatonfüred

A balatoni vendéglátás etalonja: minőség, vendégközpontúság és jó hangulat.

Berobbant a jó idő, megállíthatatlanul robogunk a nyár és a Balaton felé. Füredet ki nem hagynánk semmi pénzért: nagyapánk is mindig itt volt szerelmes, hátha nekünk is bejön a hangulat.
Néha andalgunk, néha kerekezünk a Tagore sétányon, de biztos, hogy mindig fagyizunk és elsétálunk a Baricska dűlőbe, hogy a csúcsgasztrós csárdában kényeztessük magunkat.

Itt minden van, ami egy magyaros csárdában illik, csak nem a megszokott minőségben, hanem annál sokkal magasabb szinten. A veszprémi Chianti étterem csapata olyan új koncepciót vitt a csárdába a 3 évvel ezelőtti újranyitáskor, amit nem lehetett szó nélkül hagyni: egyszerű, de minőségi fogásokat kínálnak.

Kötelező elemek

Húsleves fácánból, gulyásleves csipetkével és halászlé. Ezek a kötelezően választható elemek, csakúgy mint a birkapörkölt juhtúrós sztrapacskával, a szarvasgombás vaddisznógombóc vagy a harcsapaprikás. Aki könnyedebb vizekre evezne, az sem marad éhen, hiszen választhat pisztráng- vagy tokhafilét, esetleg füstölt kacsamellet.

A desszerteket meg legszívesebben végigennénk, ebben a sorrendben: túrógombóc házi baracklekvárral, almás pite vanília fagyival és somlóival fojtanánk le az egészet.

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
8230 Balatonfüred, Baricska dűlő
Hétfő - Szerda:
-
Csütörtök:
12:00 - 22:00
Péntek:
12:00 - 22:00
Szombat:
12:00 - 22:00
Vasárnap:
12:00 - 22:00
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?